tiistai 5. kesäkuuta 2012

Lomalla ja roudausta, elämyksiä

Niin ne loppui koulut ja alkoi loma. Lauantaina kaikki koululaiset toivat hyvät todistukset kotiin. Saimme olla ylpeät vanhemmat. Tulevana syksynä meillä on sitten yksi seiskaluokkalainen, yksi kutosluokkalainen, yksi nelosluokkalainen, yksi tokaluokkalainen ja yksi eskari. Kotiin jää vielä kaksi nuorimmaista, joista se yksikin käy ainakin kerran viikossa kerhossa. Mutta ensin lomaillaan ja nautitaan kesästä ja elämästä ilman aikatauluja.

Eilen nyt kuitenkin oli vielä aikataulutettu päivä. Ohjelmassa oli molempien puhallinorkestereiden keikat Powerparkissa. Päivään sisältyi soittoa ja hurvittelua. Aikas hurjia olivat nuo laitteet tuolla. Ensimmäinen kerta itselläni tuossa paikassa. Hurjapäitä olivat lapset, täytyy kyllä sanoa ja osa huoltajistakin. Kuten otsikossakin lukee olin roudausapuna ja huoltojoukoissa. Soitot soi hyvin ja kaikilla oli kivaa. Oli todellakin onnistunut päivä ja reissu ja pitkä sellainen. Aamulla bussi lähti klo 8 ja illalla palattiin noin klo 22.Ja minähän olen ihminen, joka hurahtaa milloin mihinkin. Nyt olen vissiin hurahtanut noihin sisustustarroihin tai ehkä enemmän noihin sisustusteksteihin. Edellisessä tekstissäni olikin jo kuva yhdestä tarrasta ja tänään sain niitä pari lisää. Hullulla on halvat huvit  :)


Keittin kaapin ovessa tämä yllä oleva.

Sitten seuraava eteisessä:
Ja seuraavat wc:ssä.


On ollut tosi kylmää viime päivinä, sateesta puhumattakaan. Ostin jo ison kasan kesäkukkasia silloin helteitten aikaan. No nyt kukat ovat majoittuneet hallaharson alla kasvihuoneessa etteivät palellu. Tänään sitten hain ne tuohon pihaan taas. Jokohan tarkenisivat?  Yksikurkuntaimi tosin oli ottanut siipeensä kylmästä siellä kasvihuoneessakin.

Mutta säästä viis, mukavaa kesäkuun ensimmäistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia:

  1. Mistä noin ihania tarroja saa,huippu-hauskoja! Piristävät arkea kummasti:)
    Meillä loma alkoi sairas-tuvalla:(

    VastaaPoista
  2. Netistä olen tilaillut milloin mistäkin. Mitä teillä sairastetaan? Pikaista paranemista!

    VastaaPoista