perjantai 12. lokakuuta 2012

Liian pitkä tauko

Kirjoittamisessa siis. Suurin syys on ollut kun oma läppäri hajosi, nyt olen sitten toiminut tällä varakoneella joka on kaikkien perheen väen yhteisessä käytössä ja en ole lainkaan yhtä hyvin sinut tämän kanssa, eikä ole kaikki tärkeät jutut tuolla bookmarkeissa ja muuta.....huoh, vähästä minäkin lannistun.
No jotenkin on ollut niin synkkää ja harmaata ja sateista ja vaikka mitä, selityksen makua.

Tapahtunut ei ole isompi tai sitten on vallankin suuria, mutta niihin palaan sitten jossakin vaiheessa myöhemmin, kun aika on kypsä, sanotaanko niin. Salaperäistä  :)

Tänään vietettiin pikkuväen kanssa kotipäivää, kun tuntuu että koko viikko on  menty tuhatta ja sataa. Kutosen kerhokin jätettiin väliin ja eskarilainenhan on perjantait kotona, niin ollaan nyhjätty kotosalla. No tunnin päästä kävellään kauppa-autolle ostamaan perjantaiherkkuja.
Kolmosella on tänään kaverisynttärit, että sen verran liikun täältä kotoa pois.

Eskarilainen oppi kirjoittamaan, kirjoittaa sanoja toisensa jälkeen ja ihan oikein, kaksoiskonsonanteissa toki toinen vielä tuppaa jäämään pois. Lukea ei silti vielä osaa, mikä on omituisen hauskaa. Mutta siinä se lukutaitokin on ihan hilkulla, ennen joulua varmasti osaa lukea.

Ensi viikolla on tynkä syysloma, syyslomaa on siis vain kolme päivää, tyhmää. Kyllä koko viikko olisi tarvittu. Esikoisella on tiistai koulusta vapaa, kun on taksvärkkipäivä, kotona saa sitten tehdä hommia.
Kakkonen kävi tänään luokkansa kanssa jossakin strutsitilalla tutustumassa, katsotaan jos löytyy hänen kamerastaan hauskoja kuvia sieltä niin lisäilen sitten tänne.

Mukavaa, kirpakkaa syysviikonloppua kaikille!
1 kommentti:

  1. kurjaa,jos teillä syysloma on noin lyhyt:(
    meillä on koko viikko,mutt sitte joululoma on aika lyhyt...no,nyt on ihan apu ja lisäkädet itelle tarpeen;)

    VastaaPoista