keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Evakossa

Maanantai-iltapäivällä tuli mutkia matkaan, vesipumppu otti ja hajosi. Eli ei tullut vettä eikä voinut käyttää vessaa.....tällä porukalla hieman haastavaa. Ja alkoi ihan oikeasti ottaa hermoon. No me pakattiin kimpsut ja kamsut ja lähdettiin mökille. Onneksi oli sellainen vaihtoehto, vaikka se hiukan hankaloitti muksujen koulumatkaa, kun ei koulukyyti sentään sieltä hae. No isäntä piti vapaapäivän jo senkin takia, että saataisiin mahdollisimman pian uusi pumppu ja sai muksutkin kouluun.
Eilen sitten saatiin uusi pumppu ja hommat toimii taas. Kaikki kävi tosi nopeasti, onneksi naapurissa asuu putkimies, joka on myös kuopuksen kummisetä ja onneksi naapurustossa asuu myös muita apumiehiä, niin homma hoitui melkein ääntä nopeammin.
Ja voitteko kuvitella vanha vesipumppu toimi vain 40 vuotta!!! Eli aikas hyvän iän ehti saavuttaa.....

Mökillä oli käynyt vierailijoita tai lieneekö vakituisia asukkeja, jotka eivät vain näyttäydy meidän siellä ollessa. Sisällä oli ollut hiiriarmeija....yök. Eli siivoushommia ensin ennenkuin päästiin asettumaan taloksi. Ja sitten majavia, no ei sisällä toki. Olivat kaataneet joen varresta monta puuta ja padonkin olivat tehneet. Ja sitten oli pari puuta työn alla. Yhden huomasin saunan lähellä, mutta oli juuri ja juuri naapurin puolella. Mutta tuuli olisi voinut kaataa puun meidän saunan päälle ja se olisi ollut sen saunan tarun  loppu. Naapuri tuli sitten asiaakuuluvin varustein ja kaatoi puun.

Aikamoisia talttahampaita.....

Meillä yskitään taas urakalla....esikoisella todettiin astma vajaa kuukausi sitten ja lääkitykset laitettiin heti. Nyt sitten vissiin on jotakin flunssan poikastakin ja yskä on ihan hirveää, ei helpota lääkkeilläkään. Huolestuttavaa. Muutenkin koko astma huolestuttaa. Ja poikahan ei oireile kotona, esim. pidemmillä lomilla, mutta heti koulun alettua alkaa oireet. Kurjaa. Aamut on kamalia. En tiedä millä oloa helpottaisi.Soittohommia. Kolmonen oli soittoleirillä viime viikonloppuna, joka huipentui komeaan konserttiin. Neiti oli ainoa käyrätorvensoittaja koko konsertissa. ja joku kenties miettii miltä moinen soitin edes näyttää, niin käyrätorvi näyttää tältä:Tyttö on nyt soittanut tuota kaksi vuotta, kolmas vuosi alkoi nyt. Esikoinenhan soitti saksofonia neljä vuotti ja suureksi harmikseni lopetti kesällä. Mielestäni se olisi ollut hyvä harrastus.
No nelonen aloitti sitten uudessa alkaneessa orkesterissa ja hänen instrumenttinsa on klarinetti ja se taas näyttää tältä:

Soitininfoa  :)

Nyt kuopus vaatii huomiota, mukavaa päivää kaikille.2 kommenttia:

  1. loppu hyvin,kaikki hyvin <3 johtuukohan esikoisen oireilu home-koulusta? ootko kyselly,onko muilla oireita? ihania soittajia,kauniita ääniä tuleekin noista soittimista..teillähän on oma orkesteri ;)

    VastaaPoista
  2. Juu koulussa on sisäilmaongelmaa.....mutta eipä sille oikein mitään voi, kun ei ole vaihtoehtokouluja.....

    VastaaPoista