maanantai 18. marraskuuta 2013

Perheenlisäystä

Näin kävi, meille tuli perheenlisäystä lauantain ja sunnuntain välisenä yönä....kuusi pupuvauvaa  <3

Meidän nelosellahan on kaksi kania, jotka olivat 100% tyttöjä....no kanien sukupuolen määrittäminen on vaikeaa....tässäkin tapauksessa meni vikaan ja näin meille syntyi pieniä kaneja. Nyt sitten on vielä se riski, että kuukauden päästä on uusi pesue, kun uros voi kuulemma astua naaraan heti synnytyksen jälkeen. Ja minähän otin uroksen pois sieltä häkistä vasta sunnuntaiaamuna ja poikaset olivat syntyneet joskus yöllä eli hyvin on ollut aikaa....toivotaan että ei.....

Aika rääpäleitä ovat nuo pienet karvattomat rääpäleet. Saas nähdä kuinka pärjään niitten kanssa. ja toivottavasti kaikille löytyy hyvä koti....yksi on jo varattu.

Aika mörskä tuo pesä  :) olen siirtänyt poikasia pehmukkeen päälle, mutta aina se emo siirtää ne samalla tavalla, että ovat vaan tuon pohjan päällä. Siirsimme ne nyt pesuhuoneeseen, niin siellä ainakin lattialämmitys lämmittää.

Eino myrskykin sivuutti meidän aika vähin vaurioin tai ei tainnut olla ollenkaan vaurioita. varauduimme kyllä keräämällä vettä talteen, mutta sähköt eivät tällä kertaa edes räpsineet. Hyvä niin.


2 kommenttia:

  1. <3 kanit osaavat yllättää <3

    VastaaPoista
  2. Kasvatan itse kaneja ja kuulen todella usein näitä juttuja, joissa kaksi tyttöä onkin olleet tyttö ja poika - kuinka onkaan käynyt! Puput ovat tunnetusti hyvin vikkeliä näissä lisääntymispuuhissa..

    Itselleni sukupuolten tunnistaminen menee ihan rutiinilla, joten aina välillä meillä on käynyt ihmisiä esim. kaninpoikasten kanssa, että olen katsonut mitä sukupuolia joukosta löytyy :)

    VastaaPoista