sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Sirkus sirkuksessa

Minä aina puhun, että meidän perhe on eräänlainen sirkus ja pyöritän eräänlaista sirkusta. No eilen tämä sirkus oli sirkuksessa. Saimme liput Sorin sirkuksen joulushowhun, oli nimeltään syöksy. Ja oli tosi hieno esitys, siinä siis oli tarinalla juoni ja sirkujutuilla eteni se juttu, vähän kuin teatteri ennemminkin sirkustempuilla höystettynä. Näytös oli tarkoitettu koko perheelle, mutta täytyy sanoa, että tuo kolmevuotias oli siihen vähän liian pieni. Ja kun tuo poika odotti pellejä kovasti ja niitä siellä ei ollut. Mutta kokemus hänellekin kuitenkin, kyllä kovasti puhui esityksestä sen jälkeen.Kaikki oli tarkasti tehtyä ja suurin osa porukastahan on lapsia ja nuoria. Aina ei kaikki temput onnistuneet, eikä ihan toisellakaan kertaa, mutta he eivät näyttäneet harmitustaan vaan jatkoivat heti. Eivät jääneet tuleen makaamaan.
Väliajalla saatiin mehut ja pulla, se varmasti jäi myös pienten mieleen.

Itselle päivän stressin aihe oli tuo Tampereella seikkailu autolla. Sitä on kynnys kasvanut. Ennen ajoin Tampereelle mennen tullen ja mihin vaan ilman stressiä. Mutta nykyään, kun ajan siellä harvoin, niin kynnys on kasvanut. Nyt oikein taputtelin itseäni olalle, kun selvisin niin hyvin ja vieläpä suht vähäisellä stressitasolla.

Tänään lähtisi taas pari kanivauvaa uusiin koteihin. Aika haikeaa....
Ja loma lähenee loppuaan, tämä ja huominen enää. Täytyisi varmaan edes yrittää kääntää lasten ja omaa kelloaan, että pääsisi tiistaiaamuna kuuden jälkeen sängystä ylös....


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti