keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Pitkästä aikaa

On ollut blogitaukoa, kun en tiedä miten suhtautuisin noihin jatkuviin englanninkielisiin kommentteihin/mainoksiin, joita teksteihini tulee. Tuleeko muille? En millään haluaisi laittaa blogia salasanan taaksekaan. Mutta ärsyttää, kun niitä tulee muutamiin postauksiin uudestaan ja uudestaan.

Kevätkin tuli....ja meni. Ihan oli jo kevätfiiliksissä, mutta nyt taas näyttää ja tuntuu talvelta, tylsääääää.....onneksi edes paistaa aurinko.

Kolmosen 12 vuotis synttäreitä juhlittiin ja kaverisynttärit keilahallissa on vielä edessä.
Kovasti meillä taas sairastetaan, isommat ei kylläkään, vaan nämä pienemmät. Kutonen ja seiska ovat olleet jo toista viikkoa sairaana ja vitonenkin sunnuntaista saakka. Kuumetta ja kamalaa yskää. tuo vitonen oli juuri ennen hiihtolomaakin viikon sairaana. No kaipa niitten joskus pitää sairastaa, kun eivät ole paljoa sairastaneet.

Suuri juttu tällä viikolla oli yksinkertaisuudessaan mopo! Esikoinen sai moponsa ja nyt tuska hellitti. Mopokorttia toki tarvitsee viedä odotella, mutta onpa mitä ihailla ja puunata. Ja ennekaikkea jätkien kanssa puhua, mopoista.  :)

Ylimääräisen tavaran kadotus jatkuu edelleen, myyntiä ja muuta hävitystä. Kierrätyslaatikkoakin täytetty ahkerasti. Jossain jopa jo näkyy, että on tavaraa saatu vähemmäksi, mutta paljon on vielä työtä. Kun saa talon hoideltua, niin sitten ulkorakennuksiin.

Maaliskuun alkua....

Vitamiinipommi  :)

Tämän hetken ongelmakohtia, ja stressinaiheita: Miten saisi esikoisen liikkumaan ja käymään yleensäkin jossaki muualla kuin kotona ja koulussa?  Miten saisi kakkosen innostumaan opiskelusta ja kertomaan mikä painaa mieltä? Missä on kolmosen matikankirja ja mihin se voi koulussa kadota kuin savuna ilmaan? (No uuden kirjan jouduin jo tilaamaan....). Miten saisi nelosen opiskelemaan ja ennekaikkea oppimaan? Miten saisi vitosen energian kanavoitua muuhunkin kuin koheltamiseen ja kiusaamiseen? Jotakin vinkkejä kutosen ja seiskan kotona touhuamiseen? Onhan sitä siitäkin.
Ja mistä löytyisi itselle seuraa ja sitä omaa aikaa....

No tämän hetken ilonaiheita. Se esikoisen mopo, löytyi hyväkuntoinen ja siisti ja hyvänä pidetty yksilö ja kaikki osapuolet ovat tyytyväisiä. Isommat eivät ole sairastuneet tähän pikkuväkeä kaatavaan kuumetautiin. Kolmosen synttärit saatiin vietettyä, vaikka näytti uhkaavalta. Ruokalaskut on saatu pienennettyä. Huushollikin on ollut ihan siistinä viime aikoina. Perhetyö  <3  viikon hengähdyshetki  <3  Olen saanut myytyä turhaa tavaraa pois - nurkat siistiytyy ja vähän rahaakin kertyy.

Mukavaa kevään odotusta kaikille lukijoille.4 kommenttia:

 1. Mulle on tulllut muutama sellainen, mutta poistan ne vaan ja toivon että menisi vallanpois :) Joskus mun blogiin tuli joku pöpöviirus ja koko blogi oli pelkkiä koodeja ja numeroita! Onneksi se meni ohi kun tyhjensin kommentit ja pidin blogin julkaisemattomana muutaman viikon, lakkas pöpöttämästä :D

  Onnea moposta! kyllä se kulkeminen siitä vilkastuuu kunhan pääsee ajeleen :) Mä olen kotona oleville yksinkertaisesti vaan hankkinut muovailuvahoja, vesivärejä, sormivärejä.... hamahelmiä tehdään isomman kans myös. Ja kun lakkaa kiinnostamasta niin eikun pihalle :D

  Iloa viikkoosi!

  VastaaPoista
 2. Mullekkin tulee niitä anonyymi viestejä jossa lukee jotai enkuksi ja aina samaan postaukseen ja poistan ne samantien. Silti niitä tulee uudestaan ja mietin olnko se joku viirus ja postanko koko julkaisun vai mitä oikein teen :(

  VastaaPoista
 3. Hei. Saanko udella että miten olette onnistuneet pienentää ruokamenoja? Tarpeen olisi täälläkin.
  Helinä

  VastaaPoista
 4. Ihan yksinkertaisilla jutuilla Helinä. Mies käy kaupassa :) Juu, se on taloudellisempi. Ja tehtiin kolmen viikon ruokalista ja pysytään siinä, se auttoi kummasti. Ja nykyään teen niiin paljon sitä ruokaa iltapäivällä, että me saadaan siitä vielä seuraavana päivänä lounaalla pikkuväen kanssa, ei siis mikään kuningasidea, mutta en vaan tehnyt ennen riittävästi.

  VastaaPoista