sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Maaliskuuta

Tänään on luvattu lunta, kymmenen senttiä. No ei siltä tällä hetkellä näytä....ja ei ennen vain ollut tavatonta, että lunta tuli maaliskuussa, sehän on tai ainakin ennen on ollut talvikuukausi. Tuulee kyllä kovaa....ja on kylmä.

Teinineiti lähti kylille ja käytiin vääntöä pukeutumisesta. Siinä iässä kun on tärkeämpää olla kaunis tai cool tai mitä sanoja ikinä sitä onkaan kuvaamaan, mutta kaikki muu on tärkeämpää, kuin se, että pukeutuu lämpimästi tai sään mukaan. Joku omatunto tai muu vastaava yrittää muistutella itseäni, että muistapa vaan....no muistan, mutta silti.....

Tarvitsisi puhaltaa pölyt kamerasta ja ottaa kuvia, vaikk aihan vain tätä blogia varten. Tosi vähän on tullut kuvattua ihan kameralla viime aikoina. Joskus jotain tilannekuvia puhelimella. Instagramiin tulee joskus laitettua ja facebookiin.

Tänään onkin meilkein ollut kotipäivä. Mies lähti viemään vitosta synttäreille fun parkiin.....ja minä vein tyttären vähän lähemmäksi synttäreille. Muuten onkin sitten vain oltu....no pientä hommaa kuitenin vissiin aina, lakanan vaihtoa ja pyykinpesua.

Huomenna saan uuden pesukoneen ja kuivausrummun, on sitä odotettu. Ei tarvitse enää tuolla pienellä koneella jyskyttää monta koneellista miltei joka päivä. Nyt tulee 8kg pesukone ja 9kg kuivuri, kyllä sitten kelpaa.

Ensi viikko taas vaikuttaa melko hektiseltä, miltei joa ilta olen iltavuorossa töissä, miehellä oli omia menoja, lapsilla oli menoja ja harrastuksia. Kun kalenteria katsoo, voi olla, että viikonloppuna taas huokaisee.....Joskus vaan kiireet kertyy ja kun ei ole sitä tukiverkostoa apuna lainkaan. Ja nyt kun vielä ei ole nuo pikkupojat päiväkodissa, vaan kotihoidossa ja siihen molempien työt ja menot. Huh.

Nyt jännätään myös, koska kissalla tulee synnyttämisen aika ja onko meidän kani saatu tiineeksi....


2 kommenttia:

  1. Tsemppiä arkeen! :)

    VastaaPoista
  2. Uudet pyykkisysteemisi kuulostavat mahtavalta.Varmasti tulee tosiaankin tarpeeseen.Meillä 7 hengen poppoon pyykkejä pestessä olen iloinen taloyhtiön pesutuvasta kaksine 8kg pesukoneineen,sekä kuivausrumpuineen ja kuivaushuonekkin löytyy kuivureineen. Jaksamista viikkoon!

    VastaaPoista