lauantai 28. tammikuuta 2012

Tarinantynkää kuvien kera

Tarttis kyllä uuden kameran, sellaisen järkkärin. Ovat vaan niin kalliita. Paljon tulee kuvattua, lähinnä kai lapsia ja elukoita. Itsestäni ei kuvaa löydy, olen aina siellä kameran takana.
Tuo kolmonen tekee kouluun esitelmän vuohesta, joten otettiin pari talvista kuvaa meidän vuohista.


Valkoinen vuohi on nimeltään Pilvi, ja tuo kirjava on Hattara. pilvi tuli meille ihan yllättäen, kun meillä kävi nuohooja ja kysyi haluaisimmeko meille vuohen, Pilvi oli tuolloin 1.5 vuotias ja muutti meille vappuna 2008. Kovasti hän näytti yksinäiseltä niin päätimme ottaa kesällä kaverin hälle ja niin haettiin Äetsästä Hattara. Molemmat ovat kuttuja. Niillä on pihattona kylän vanha uimakoppi ja saavat ulkoilla mielensä mukaan. Tykkäävät ulkoilla talvellakin, kunhan ei kovasti tuule. Kasvattavat talven tullen paksun rasvakerroksen ja karvapeitteen.
Sittenhän meillä on kissoja, kuusi kipaletta. Pääasiassa kissat ovat pihalla, välillä tulevat pirttiin loikoilemaan. Miedän kissat ovat Olli, macho-kolli, Antero, joka on oikeasti tyttökissa. Sitten on Kukka ja Molla, tyttökissat siis. Sitten on Nasu, joka on meillä ensimmäinen synytynyt pentu ja sitten on Salama, joka on Nasun pentu, kun taas Nasu on Mollan pentu. Nyttemmin pentuja ei nää tule, kun menneenä syksynä leikkautin kaikki.
Pari kissakuvaa Kukasta.
Sohvalta lämpimästä on mukava katsella lintuja.....
Ellei joku esimerkiksi kameran kanssa häiritsisi....

No jaa, jos vähän huilais  :)


Sitten vielä muutama talvinen kuva muksuista.Yläpuolella olevan ihanan muumilyhdyn ostin yhdeltä fb kirppikseltä. Ihana. Muumit vaan taitavat olla talviunilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti