sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Juhannuksen jälkimainingeissa

Juhannus oltiin mökillä ja nyt palattiin jo kotiin, nyt pyykin pesua ja sen sellaista hommaa, miltä välttyi mökillä. Mukava irtiotto arjesta, vaikka toki sielläkin hommaa riitti, mutta erilaista. Nyt olikin jääkaappi tyhjä, niin kauppaankin piti kiiruhtaa.
Itsellä alkoi juhannuksen vietto ankarassa rintatulehduksessa, että tartti ihan lääkäriin pyrkiä. En muista koska olisin ollut niin kipeä, onneksi antibiootit purivat nopsaan. karmea vaiva.
Muksut kuvasivat ahkerasti, joten kuvapostausta tiedossa.

Lintu oli tehnyt pesän saunan terassin alta. Sen pesän elämää sitten tiirailtiin pyllyt pystyssä tuolta terassin raosta. Yksi poikanen pesässä oli.

Ilmeilyä.....kakkonen, kolmonen ja seiska  :)

Kukko vai kana ja kuvassa meidän nelonen.

Kukkaistyttö  <3 ja hän onkin kutonen  ;)
Kissat osaa nauttia elämästä....Nasu  <3


No siinä kuvia kerrakseen. Jospa itsekin ottaisi kameran käteen ja alkaisi kuvailemaan. Varsinkin tulta kasvihuoneesta voisi ottaa kuvia, kunhan sato alkaa kunnolla kasvamaan ja kehittymään. Kasvihuoneessa on nyt kasvamassa monenlaista tomaattia, eri värisiä, tavallisen kokoista, kirsikkaa, amppelitomaattia ja ihan maassa kasvavaa. On kasvihuonekurkkua, kesäkurpitsaa, erilaisia chilejä, paprikaa, steviaa ja mitähän vielä.....avomaalla on sitten perunaa ja sipulia, tavallista ja punaista.

Nyt jatkamaan kotihommia. toivottavasti kaikilla on ollut onnistunut juhannus ja haavereiltakin vältytty. Huomenna alkaa alennusmyynnitkin.....


2 kommenttia:

  1. *ihania kuvia! Kisu naamakuvassa näytti ihan meidän Seppo-kissaneidiltä :) Meidän kasvihuone kaatuis jos sinne yrittäis kattoluukusta kissa mennä... semmonen "muovi"hökötys (joss ei kasva kunnolla kuin kukkaset, näköjään, on mullakin siis kurkkua ja tomaattia mutta vähän kehnoilta näyttää...)

    VastaaPoista