tiistai 11. kesäkuuta 2013

Yrjö....

Ei tullut lapselle nimeksi, vaikka sopisi tämän hetken fiilikseen. Mutta ristiäiset vietettiin lauantaina ja kaikki sujui mallikkaasti ja tunnelma oli mukava. Juhlakalu nukkui koko juhlan miltei läpi. Nimeä, en nyt tähän blogiin laita, koska en ole muittenkaan nimiä täällä kertonut.
Tarjolla oli lohisoppaa, tuoreen sämpylän kera. Päälle juotiin kahvit kera lakkakakun, mustikkapiirakkaa ja pikkuleipiä. Eli hyvin kotoisat tarjottavat. Kiitos äitini, että kaikki onnistui.

No ristiäisten jälkeen alkoi vastoinkäymiset.....ja todellakin onneksi vasta ristiäisten jälkeen. Eli Yrjö saapui meille kylään. Ja sehän on mun ainainen painajainen. Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä sairastui nelonen ja pyykkiin meni kaikki patjoa myöten. En ymmärrä mistä tauti  meille tuli, kun ollaan oltu vain kotona Ruotsin reissaajia lukuunottamatta. Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä sairastuin itse, samoin vitonen ja kolmonen ja taas tuli pyykkiä, ei onneksi minun toimesta. Olen pessyt ja pessyt, puunannut ja jynssännyt, sairastanut itse ja valvonut. Ja tautiepidemia on meidän perheessä vasta puolessa välissä. Lieneekö ensi yönä loppujen vuoro. Tekis mieli lähteä vaikka mökille pakoon tervehtyneitten kanssa, mutta kukas noita potilaita sitten hoitaa, kun mieskin sairastuu. Eli eipä pääse pakoon. Ei voi mitään suunnitellakaan, odotella vaan koska seuraavaan iskee.

No onni onnettomuudessa nuo leirille menijät sairastivat jo, niin ei jää leiri väliin. Tänään vien tuon nelosen leirille ja torstaina lähtee tuo kolmonen leirille. Harmi, että helteet vaihtuivat vesisateeseen.
Huonejärjestelyitäkin on laitettu uusiksi, taas on isommat yläkerrassa, kun välillä olivat alhaalla.
Jos taas vähän pyykkihuoltoa, vaikkei kertakaikkiaan jaksaisi yhtään mitään!!


1 kommentti:

  1. halauksia ja voimia <3 tuo mahatauti on kurjimmista kurjin tauti,varsinkin vauva-aikana...onneks tosiaan tuli kuitenki vasta ristiäisten jälkeen...

    VastaaPoista