tiistai 27. elokuuta 2013

Huolta ja murhetta

Olen ollut hiljaa, kun en ole jaksanut kirjoittaa ja toisaalta ei viitsisi aina kirjoittaa negatiivissävytteisesti....on ollut kaikenlaista huolta murhetta, josta nyt en viitsi tässä avautua. Liittyy lapsiin ja asioihin joille en oikein mitään voi, mutta saa sydämen sykkyrälle ja korvien välin koetukselle....toivottavasti helpottaa ja pian.....

Koulut lähti käyntiin ja pääasiassa hyvin.....arki rullaa taas. Pikkuhiljaa harrastuksetkin alkavat pyöriä ja niihin uppoaa rahaa ja aikaa. kalenteria yritän sumplia. Olen aika hyvin saanut sumplittua samoihin päiviin ja samoihin aikoihin, että menee monta kärpästä yhdellä iskulla ja itellekin olen saanut pari harrastusta.

Itse ajattelin kokeilla jotakin ihan uutta, aloitan puutyöt. Tarkistin toki ensin, että se onnistuu vaikka en osaa mitään ja onnistuu se, esikoinen lähtee mun kanssa. Eli itse käyn viikolla niska-hartiajumpassa ja siellä puutöissä, itse harrastan vaan jos sopii aikatauluihin muitten menojen kanssa ja nuo sopii niihin aikoihin, kun joka tapauksessa joudun odottelemaan tuolla kirkolla. Esikoinen lähtee kanssani puutöihin, hän jätti soittamisen orkesterissa, jota harrasti neljä vuotta.
Kakkonen käy kuvataidekoulussa. Kolmonen soittaa puhallinorkesterissa käyrätorvea, kolmas vuosi käynnistyy nyt, se vaatii toki myös yksityissoittotunteja, mutta siinäkin oli onni myötä ja ne on samana päivänä.
Nelonen aloittaa nyt myös puhallinorkesterissa klarinetin soiton, ja siihen vaaditaan myös yksityissoittotunteja, joitten päivä ja aika ratkeaa tänään. Vitonen haluaisi sählykouluun, mutta se varmistuu vasta kun torstaina kuulemma aikataulua ja hintaa.
Kutosen piti mennä kansalaisopiston lastentanssiin, mutta ilmoittautuminen oli eilen....ja unohdin.....tänään olisi voinut ilmoittautua varalle, ja olisin ollut sijalla yhdeksän, ihan turhaa siis. No vieläpä tuo pärjää ilman harrastuksiakin. Käy sentään kerhossa.

Kiireisimmät päivät meillä siis keskiviikko ja torstai....

Ihania kesäisiä kelejä ollut. Ai niin, onhan meillä kaksi uutta perheenjäsentäkin, kaksi kääpiökania sai omakseen tuo nelonen. Ihania ovat ja hyviä ruohonleikkureita. Pitääpä ottaa kuvia ja ennenkaikkea kuva tuosta hienosta ulkomökistä/häkistä,. jonka mies esikoisen kanssa rakenteli, on meinaan hieno.

Mukavia, aurinkoisia päiviä kaikille  :)


1 kommentti:

  1. jaksuja sinne <3 lasten kanssa niitä murheitaki joudutaan useammin kohtaamaan...
    meillä esikoinen lopetti huilun-soiton..:(

    VastaaPoista