tiistai 6. elokuuta 2013

Seitsemän yötä enää.....

....ei meillä toki lasketa, mutta....niin monta yötä vielä/enää kun loma loppuu ja koulu alkaa.
Eilen pohdittiin, että onko nyt syksy vai kesä, no ei nyt toki syksy, vaan vielä on kesää jäljellä....mutta kyllähän koulun alku ainakin syksyä kohti menosta kertoo. Samoin kun postiloodaan ilmestyi kansalaisopiston esite, ja kaurapelto näyttää enemmän keltaiselta kuin vihreältä, kyllähän ne jotain syksyn tulosta kertoo.

Vielä on koulutarvikkeet reppuja ja vaatteita lukuunottamatta hankkimatta. Hankintalistalta löytyy erilaisia kyniä, viivottimia, teroittimia, kumeja yms. Kerkeehän tässä vielä.
Kuljetustiedot löytyi eilen netistä, joten sekin konkretisoi, että lähellä on. Mutta vielä kerkee käydä rannalla ja mökkeillä ja muuta, säätkin ovat mitä parhaimmat.

Sisustuskärpänenkin on mennyt puraisemaan. Ja se ei ole mitenkään hyvä asia, kun siihen tarvittaisiin sitä rahaa. Löysin kyllä alesta muutaman parin verhoja tosi edullisesti. Tilasin siis jotexilta. ja nyt on tyttöjen huoneissa ja makkarissa uudet verhot. Tekisi mieli ostella tyynyjä ja mattoja, niinpä....ei ole sponsoria löytynyt.

Mutta yhtä asiaa meillä odotetaan hartaasti. Pupua tai pupuja, kahta kääpiökania, jotka muuttavat meille loppuviikosta. Siis heti kun Saksasta tilaamani häkki saapuu. Ja se oli halpa, 54 euroa vaan, iso häkki. Puput on tuon nelosen. Toki autan häkin siivoamisessa ja katson, että hän pupunsa kunnolla hoitaa, mutta omistaja on hän. ja kuinka niitä odotetaankaan. Tulee onnellisia pupuja  :)

Nyt on lakisääteinen kahvitauko ja ilman mitään pullaa tai muuta, kun siitä kahveepullasta yms. on päästävä eroon, samoin karkista ja sipisitä ja, ja.....itsekuri kun löytäisi kotiin!


2 kommenttia:

  1. sitä itsekuria on täälläkin etsitty kissojen ja koirien kanssa vaan eipä ole löytynyt...
    kesän viimeisiä hetkiä sitä nyt elellään,nautitaan siitä :D

    VastaaPoista
  2. Ei ole näkynyt itsekuria täälläkään, niillä on siis joukkopako ;D Ai teillä alkaa koulut vasta sitten, meillä jo huomenissa...

    VastaaPoista