sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Syksyistä

Kuinkahan usein mun päivityksen otsikot on sääpainotteisia....
No syksyistä ja kylmää kuitenkin. Kovalla tohinalla on etsitty pipoja ja hanskoja ja takkeja, kamalasti ei hankintoja tällä kertaa tarvinnut tehdä, talven varallekaan ei varmaan kenkiä kummempia. Joskus näinkin.

Isäntä läks kutosen ja seiskan kanssa kirkkoon, on perhekirkko ja päiväkerholaiset on enkeleinä. Jotenkin siitä on tullut isännän juttu käydä nuo kirkkoreissut, ei siinä ettenkö minäkin lähtisi, mutta nytkin jäin kotiin. Tosin mulla sunnuntaiaamut on kovin laiskoja ja hitaita, että johtuneeko siitä. Mies haki mummunsakin mukaan.

Perjantaina vietettiin kodin ja koulun päivää. Vein aamulla pari lasta kerhoon ja sitten suuntasin kuopuksen kanssa alakouluun. Ensint osin palaveerasin vitosen asioita erityisopen kanssa. No sen jälkeen menin alaluokkaan äidinkielen tunnille, siellä siis yhdessä opiskelevat esikoululaisista kakkosluokkalaisiin. Sitten oli vuorossa yläluokan bilsan tunti, siinä samassa luokassa vitoset ja kutoset. Ja viimeisenä seisoskelin hetken keskiluokan (3-4lk) liikuntatunnilla ja seurasin heidän suunnistustouhujaan. Onneksi laitoin pitkät kalsarit jalkaan, kun olikin aika kylmä. Mukavasti meni se parintuntinen ja sitten saikin hakea muksut kerhosta ja kotiin.

Viikonloppu mennyt leppoisasti. NYkyään tuntuu, että viikot on aika hektisiä, joten viikonloppu on ihanaa vain olla kotosalla perheen kesken. Ensi viikkokin näyttää jo aika buukatulta, normi harrastusrumbien lisäksi on kokousta ja neuvolaa ja sen sellaista.
Ja aatelkaa, se on lokakuu ihan just! Aika menee hirveää vauhtia, liian nopsaan, mun pieni vauvakaan ei ole enää pieni.

Mukavaa sunnuntaipäivää kaikille teille! Jospa kuvia saisin aikaiseksi seuraavaksi.


1 kommentti: