maanantai 30. syyskuuta 2013

Syyskuun viimeinen

Huomenna on siis lokakuu ja tänään syyskuun vika (vitsi mikä päättelykyky), pikkumies on tänään jo 5kk!

Aamulla herätessä oli pakkasasteita jo -2 ja lisää on kait luvassa. Mutta lämpöäkin joku ennuste lupasi vielä. Että ei kai sitä lunta ihan vielä.

Meillä oli ihana leppoisa viikonloppu, oltiin vain oman porukan kesken kotosalla. Pääasiassa laiskoteltiin, no hiukan jotain kotihommiakin.

Esikoisen kanssa katselin maantiedon koealuetta viikonlopun, ja itse ainakin osaan jo ulkoa monta asiaa Euroopasta ja maapallon pinnanmuotojen muokkautumisesta. Toivottavasti pojallekin jäi jotain mieleen. Koulu kun hälle ei tällä hetkellä tunnu maittavan, ainakaan opiskelumielessä, kavereitten kanssa siellä on vissiin ihan jees hengailla.
Pikkumies 3v pukisi vain ja ainoastaan aina kauluspaidan päälleen, on hienoja kaivuripaitoja ja muita poikamaisia juttuja, mutta hän haluaa vain ja ainoastaan kauluspaitoja. tarvii varmaan hankkia muutama lisää ja sellaisia, joita ei tarvitse silittää. Muutenkin inhoan silittämistä, niin en kai nyt ala urakalla silittämään kolmevuotiaan pojan kauluspaitoja ihan arkikäyttöön.  Niin tehokas äiti-ihminen en ole.

Ihana kun nuo olivat eilen kirkossa, kuten eilen kirjoitinkin. Nyt tuo pieni 3 vuotias lausuu sujuvasti: "Rakas Jeesus olen pieni, suojaa sinä aina tieni...."  <3  Hyvin tarttuu kaikki pieneen mieleen.

Sain vihdoin nuohoojakin tilattua, tännelandelle kun se ei tule automaattisesti. En kyllä tiedä tuleeko enää muuallakkaan. No nuohooja tulee perjantaina. Ilmoitin sitten mitä kaikkea nuohottavaa löytyy ja jouduin laittamaan sitten viestiä perään, että ei siinä kaikkia, vielä löytyi kaksi pesää  :) eli kuusi nuohottavaa kohdetta. No ei kaikkea voi muistaa......

Olin torstaina puutöissä jälleen, ilman esikoista, kun hänet jätin opiskelemaan. No tein työstämistäni puunkappaleista liimalevyn. Tytöt pääsivät harrastuksistaan aiemmin ja tulivat istuskelemaan sinne ja odottelemaan. Kysyin harrastustoverilta, että mistä noita viiloja löytyy ja kyseessä oli taltta. Eli pieni virhe, sanoin talttaa viilaksi, ymmärrän kyllä noitten työkalujen eron. Mutta pointti, kun lapset olivat todistamassa erhettäni, niin olenpa saanut kuulla siitä....

Syksyistä alkanutta viikkoa  <3


1 kommentti:

  1. :) ihana 3v...ja sattuuhan sitä muilleki virheitä noissa tavaroiden tunnistamisissa ;)

    VastaaPoista