tiistai 28. helmikuuta 2012

Lumi teki kotipäivän

Tänään ei liikuta mihinkään, jos ei ole pakko ja meidän ei ainakaan ole. Tosin emme pääse kotipihastakaan pois ennenkuin naapurin pelastaa traktorillaan. Meillä on pitkä pihatieja se on tiuskannut umpeen pitkältä matkalta polveen saakka. Eli tänään olemme kotona. Ei tosin ollut suunnitelmiakaan, onneksi. Pelaillaan ja luetaan ja katsotaan kuulemma ainakin Autot 2 DVD.

Eilen oltiin uimassa Kankaanpään uimahallissa. Ja oli tosi positiivinen yllätys. lapset ovat koulusta käyneet siellä ennenkin, minä ja pikkuväki olimme ekaa kertaa. Siellä oli kaikille kaikkea ja kaikilla oli kivaa. Vitonenkin rohkaistui laskemaan isosta kiemuraliukumäestä kun olin ottamassa vastaan. Ja se oli tuolta pojalta jo jotakin. Kutonen pääsi hyvästä huolenpidosta huolimatta kaatumaan suihkutiloissa ja se harmitti. Ei siihen paljon tarvita, ei edes tällä kertaa niitä juoksuaskeleita.

Kevääseenkin olen jo katsettani siirtänyt. Esikoiselle tilattiin uudet skeittarir ja lenkkarit ja on mietitty minkälaisia vaatteita kelläkin on, mikä mahtuu päälle. Onneksi suurimmalle osalle mahtuu vanhat kamppeet päälle. Hyvä niin, todella hyvä.

kaikenlaista on mielessä ja suunnitelmissa, remonttia keväämmällä, veskiremonttia, yläkertaa, kenties vähän maalausta ja tapetointia. Kesää muutenkin odotellessa, on kiva nähdä miltä mökki ympäristöineen näyttää kesällä. Ostimme mökin syksyllä kun kaikkialla oli kuraa ja synkkää, puista lehdet poissa ja muutenkin luonto kuollut. Miltä mahtaa siis näyttää kun kaikki vihertää. Sitä odotellessa. Kenties tuleva syksykin tuo kaikenlaisia muutoksia, suuria ja pienempiä, yksi suuri on ainakin esikoisen yläasteelle siirtyminen...

1 kommentti:

  1. Ihan syystä on oltu monta päivää neljän seinän sisällä.Tekemistä on saanut lapsille keksiä,toipumisen mukaan itse kellekin!poikasilla riittää virtaa,välillä tappelemiseen asti!
    Meillä esikoinen aloitti viime syksynä yläkoulun..niin se elämä muuttuu..

    VastaaPoista