keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Mistä tuota lunta oikein piisaa???

Siis mua oikeasti masentaa tuo lumi. Piti olla jo kevät, trampoliini koottu ja lapset innoissaan hyppivät. Tänä aamuna lunta 5 cm ja lisää tulee!!!  Kevättä odotellaan ja kesää, talvi on jo niin nähty!!! Moni on varmaan vaihtanut jo kesärenkaatkin, meillä ei tosin ole suotu sille asialle ajatustakaan, ajo-olosuhteet kun on täällä maalla hieman erilaiset kuin kaupungissa. Ja voihan olla, että Suomeen ol tullut ikitalvi, eikä tarvitse enää koskaan kesäkumeja vaihtaakaan.....mitä, minäkö pessimisti??

Tänään menen sitten  ensimmäistä kertaa kuntosalille 15 vuoden tauon jälkeen, uuden ystäväni kanssa. Jänskättää koko kuntosali ja tietty myös se uusi kaveri. Mutta eiköhän me toimeen tulla. Mutta mahdanko osata enää kuntosalilla käyttäytyä????  Kuntopyörän melko varmalla vielä tunnistan, muista en olisi niin varma. Kaipa vanha vielä oppii.....

Ruokaremonttiakin teen ja koko ajan tekee mieli ruokaa vaikkei nälkä olekaan ja hyvää tekee mieli, vaikkapa suklaata. Mutta on tuo rahka ja mehukeittokin hyvää. Ja jospa vaikka tulisi tuloksia itseään kiusaamalla, muuten niitä ei varmasti tule. Katsotaan, katsotaan.

1 kommentti: