maanantai 23. kesäkuuta 2014

sataa, sataa, kahtasataa, aina sataa.....

Kyllä nyt on Suomen suvi näyttänyt kurjan puolensa, aina sataa ja on kylmä. Tylsää.....

Juhannus meni ihan kotiympyröissä, oltiin vain oman perheen kesken. Pelattiin lautapelejä, saunottiin, syötiin hyvin ja paistettiin lättyjä pitkästä aikaa. Käytiin myös yhtenä päivänä mökillä saunomassa ja ongella ja grillaamassa ja nuorison toiveesta tultiin yöksi kotiin. Onneksi on lyhyt mökkimatka.

Tällä viikolla pitäiskin katsoa esikoisen tarpeet rippileiriä varten ja käydä ostamassa se puku....huoh, viimeksi mainittu onkin varmasti hirmu kiva reissu....

Töitä saisi olla enemmän, alkukesästä oli niin hyvin, että nyt tuntuu vähän tylsältä, kun ei ole töitä, kuin tällä viikolla yksi vuoro ja reilun viikon päästä toinen. Toivottavasti vilkastuu heinäkuun jälkeen tai sitten tarvii katsella toistakin paikkaa. Onneksi hoitoalalla töitä piisaa.

Ja minua pelottaa ja  pelot tulevat uniin.....jaa mikökö??!! No se kun poika saa pian lähteä mopolla tuonne liikenteen joukkoon ja se pelottaa, todellakin. Kun se ei auta vaikka itse ajaisi kaiken taiteen sääntöjen mukaan, kun kaikki eivät aja. Huh-huh, näen painajaisiakin asiasta lähes joka yö.....Onko muilla ollut moista??

Nyt on kaikki marjat pakastimesta syöty...eli pitäisi mennä mansikkamaalle....jaa tuonne kaatosateeseen???? Tällä menolla mansikat ovat pian ihan homeessa. 20 kg mansikkaa pitäisi hankkia, vähintään ja lisäksi vadelmaa. Mustikat kulkevat meillä tosi huonosti, paitsi piirakassa menee.

Mukavaa alkanutta kesäkuun viimeistä viikkoa....kelistä huolimatta.


1 kommentti: