keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Pitkästä, pitkästä aikaa.

On jo  tullut syksy, kesä meni ohi miltei huomaamatta.
Esikoisen rippijuhlat ja mopokortti taisivat olla meidän kesän pääteemat. Juhlat saatiin juhlittua, vaikkakin juhlan teema olisi voinut olla: "vaikeuksien kautta voittoon". Lyhykäisyydessään keväällä varaamani juhlapaikka oli buukattu tuplasti ja kakut olivat pilalla juhla-aamuna astuessani kirkkoon. No kaikki saatiin kuntoon ja juhlat juhlittua.

Heinäkuu meni muuten aika leppoisasti kesäkeleistä nauttien. Sitten elokuu alkoikin täydellä rytinällä ja syyskuu menee samoissa merkeissä eli töitä, töitä ja töitä. Välillä on ollut aika raskasta saada organisoitua työt ja vapaa-aika, lasten harrastukset ja kaikki muu ja vielä kun asumme täällä landella. Riittämättömyyden tunne on tullut myös kuvioihin, kun lapset sanovat, että äiti miksi sä olet aina töissä. Niin, juuri olin 15 vuotta kotona. Mutta tuntuuhan se, kun nytkin olin 1,5 viikkoa yhtä iltaa lukuunottamatta kaikki illat työmaalla. Ja kaikkea muuta......väsyttääkin tämä kaiken järjestely ja jatkuva stressi kaikesta.
Mutta työstäni ja työpaikasta tykkään.
Siinä muutama kesämuisto. On niitä toki paljon lisää.
Huvipuistot tuli jätettyä väliin tällä kertaa, mutta oli laivareissua, mökkeilyä, Pelle Hermannin  puistoa, Yyteriä ja uimista ja taas uimista.


3 kommenttia:

  1. Ihania kesämuistoja teillä :) Kiva kun oot takasin :)

    VastaaPoista
  2. No mäkin jo aattelin että oot vallan kadonnut ;) sinne työmaailmaan! Teretulemast takasi!

    VastaaPoista
  3. Kiva kiitos. Kiva, että joku on kaivannut :)

    VastaaPoista