perjantai 5. syyskuuta 2014

Positiivisuus

Tulipa tänään tuollainen aihe mieleen. Itse koen, että olen aika negatiivinen ihminen. Tai kuvittelen niin, kun mietin monasti, että mikä voi mennä mieleen ja  maalailen piruja seinille. Ja mitäs jos....ja ei se kumminkaan onnistu.
Haluaisin olla positiivisempi ja olla vaikka ikuinen optimisti. Toisaalta pessimisti ei pety  ;)

Tänään kiersi facebookissa sellainen juttu, minkä minäkin kopioin statukseeni eli se meni näin:

 Jokainen tarvitsee joskus positiivista palautetta itsestään. Kirjoita siis tähän yksi positiivinen asia minusta. Kopioi sitten omalle seinällesi ja katso, mitä positiivista ystäväsi sinussa näkevät.

Ja tuohon sain seuraavia kommentteja: tehokas, organisaattori, iloinen, elämänmyönteinen, aikaansaava, ahkera ja löytää aina ratkaisun  :)  

Kivoja juttuja siis. Ainakin joku näkee minussa positiivisia asioita ja hyvä niin.

Joskus postasinkin aiheesta ja piti joka päivä kertoa positiivisia juttuja, mutta se taisi jäädä pariin kertaan. Kyllähän sitä hirveän paljon helpommin valittaa asioista, pienistäkin, kuin näkee positiivista. Tänäänkin olen valittanut, miksi meillä on aina sekaista ja tarttis siivota, kun viikonloppuna tulee synttärivieraita. Ja vali, vali. Lapset olivat siivonneet kun kävimme kaupassa. 

Vietämme siis lauantaina ja sunnuntaina synttäreitä, kutosen 6v synttäreitä ja seiskan 4v synttäreitä. Pari juustokakkua jos huomenna leipoisi. Mä en muuten koskaan leivo täytekakkuja, leivon aina juustokakkuja.

Älä turmele sitä, mitä sinulla on haluamalla sitä, mitä ei ole;
sillä muista, että mitä sinulla nyt on,
se oli kerran niiden asioiden joukossa,
mistä vain uneksit. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti