keskiviikko 17. syyskuuta 2014

Arkea

....sitä tämä elämä on. Itsellä alkamassa tänään taas viiden iltavuoron putki, oikeissa töissä siis. Isäntä hoitaa sitten harrastuskuskaukset.

Meillä on sairastettu siitä alkaen, kun kouluat alkoivat, ellen jo sitä maininnut. Ärsyttävää, koko ajan joku sairaana. Ärsyttävää. Mitä jos ne olisivat vaikkapa päiväkodissa?? Kuinka paljon sitten sairastettaisiin???
Nytkin seiskalla on silmätulehdus ja korvatulehdus, ja kuopuskin taitaa olla kipeä. Nelonen on tänään kotona sairastamassa, kun yskä on niin kova. Esikoisen vien perjantaina lääkäriin, kun astma oireilee kovasti koko ajan. Huoh. Joskus kun kuuntelen ihmisiä joilla on yksi lapsi ja jos se joskus on sairaana, niin......mutta voihan se olla raskaampaa, kun suurperheen sairastaminen, mene ja tiedä, en muista mitä oli olla yksi tai kaksilapsinen  :)

Viikonloppuna päästiin välillä mökillekin. Eipä olla paljon ehditty. ja mikä ilo, kun koko perhe lähti. Tai no, muu perhe lähti jo perjantaina , mutta minä olin töissä perjantaina illan ja lauantaina aamun, joten menin sitten vasta lauantaina. Mukava viikonloppu oli.

Nyt minulla onkin ollut kaksi vapaapäivää palkkatyöstä ja olen sitten tehnyt rästissä olevia kotihommia, pyykkäystä ja muuta siivousta. Ilmat ovat kyllä vallan ihanat.
Eilen oli alakoulujen yleisurheilukisat ja meilläkin oli kaksi osallistujaa. Mitaleja ei tullut, mutta tärkeintä on yrittäminen ja osallistuminen.

Tämmöistä arkea täällä......


2 kommenttia:

  1. totta,suurperheessä tuntuu toisinaan ett jatkuvasti on joku kipeenä..Näin meilläki,siitä asti,ku koulut alkoivat, koko ajan jollaki nenä vuotaa tai kurkku on kipeenä..Tälle syksylle vielä pojan sydän-jutskat...normaali elämän rytmiin aletaan vasta harjoitella :O

    VastaaPoista
  2. Kuulumisianne odotellessa... :)

    VastaaPoista