maanantai 8. syyskuuta 2014

Synttärihumua

Meillä on vietetty viikonloppu synttärihumua. Itselläkin oli vapaa viikonloppu miesmuistiin ja seuraava vapaa viikonloppu koittaa viiden viikon päästä. No nyt juhlittiin kuitenkin neljä vuotiasta ja kuusi vuotiasta.
Tänään on kuusivuotiaan nuorimman prinsessamma synttärit ja sain aikani kulumaan aamupäivällä kun kokosin hänen syntymäpäivälahjaansa.

Prinsessalle prinsessa legoja  :)

Tulevaisuuttani olen miettinyt. Vaikka alkujaan keikkatöihin menin, niin epävarmuus on ikävää, kun ei tiedä onko kuukauden päästä riittävästi töitä vai ei.  ja kun tykkään käydä yhdessä ja samassa paikassa. Toivottavasti saisin käydä nykyisessä paikassa. Eikä tarvitsisi ottaa toista keikkapaikkaa rinnalle. Yritin vähän kysellä tilanteestani, mutta kun ei ole vakkari, niin eihän sitä tulevaisuutta kukaan voi ennustaa ilman kristallipalloa......

Aina on jotakin mietintämyssyssä, nytkin toki työn lisäksi, esikoisen terveys tai sairaus, miten sen katsoo. Teinien muut ongelmat......mieli haluaisi muuttaa kylälle, pois täältä landelta. Elämä helpottuisi kummasti......pohdintaa, pohdintaa.

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille.


2 kommenttia:

  1. Mä ymmärrän täysin sun landeltapois- pohdintaas, se kuskaaminen on melkoista härdelliä isossa perheessä. I FEEL You :) Mutta just tänään oli ihana sumu ja ilma oli silti lempeä ja mä niin nautin, aattelin että onneks asutaan täällä! (landella). Niin ne vaihtelee aatokset, riippuen hermojen tilasta (mulla), hehh hehh. Keikkatyössä on varmasti puolensa ja puolensa, toivottavasti saat haluamasi paikan vakkariksi. Mun tuttava sai just määräaikaisen homman hoitoalalta muutamaksi kuukaudeksi eteenpäin ja oli iloinen kuin mikä, sitä ennen kans ollut vain keikkatyöläisenä.

    VastaaPoista
  2. Ja siis onnea sankareille!!!! Just yks pikkutyttö sai kans prinsessalegoja meidän paketista :)

    VastaaPoista