perjantai 23. toukokuuta 2014

huh hellettä

Se on kesä nyt. Jee, ihanaa!
Onko kaikkien muitten perheiden muksut käyneet jo uimassa?? Meidän ei ole, vaikka tossa meidän järvessäkin jo ihan uitavaa vettä ilmeisesti on, en vaan ole ehtinyt kuskaamaan. Niin kiireisiä olleet tämä viikkoa ja ensi viikkoa.
Maanantain ja tiistain ohjelmat tosin meni uusiksi, kun tulin sairaaksi. Ihan hirveä särky joka paikassa ja kova kuume, nyt muistona on vain kamala yskä. Maanantaina piti olla työvuorokin, kyllä nolotti soittaa töihin näin keikkalaisena, että en kykenekään lupaamaani työvuoroon. Maanantai ja tiistai meni enemmän ja vähemmän huilatessa.
Maanantaina kolmosen orkesterista kaikki saivat stipendin, kun olivat soittamassa siellä Pietarsaaressa puhallinorkestereiden SM-kilpailuissa.

Tiistaina oli kutosella kouluun tutustuminen. Oli se ahdistavaa kun toinen on niin pieni, vasta 5 vuotta ja täytyy jo pärjätä tuolla koulumaailmassa, koulun eskarissa. Kiva päivä kuitenkin oli ja varmasti jännä, unta ei tarvinnut illalla paljon etsiä.

Keskiviikkona olin iltavuoron töissä. Vitsi, että minä nautin tuosta työstä ja työpaikasta, siitä voisi oikeastaan kirjoittaa ihan oman jutun. Mutta työkuviot tulivat niin oikeaan saumaan ja olen niin tyytyväinen ja kiitollinen tuosta työpaikasta  <3

Eilen piti viedä esikoispoikaa spirometriatutkimuksiin, mutta jäi koulusta kotiin potemaan päänsärkyä, niin peruttiin tutkimuskin, maanantaina uusi yritys. Sitten oli illalla  viimeiset harrastuskuskaukset ja kahta tyttöä kuskattiin synttäreille.
Ajoinpa illalla ekan kerran nurmikonkin tälle kesälle ja tuli hiki  :)

Tänään mulla on kampaaja, jota olen odottanut kuin kuuta nousevaa, en edes muista koska olen viimeksi ollut kampaajallaa, en vuoteen aikanaan. Niin ihanaa. Toivottavasti tulee hyvä tulos siitäkin.
Huomenna kuskaan tyttären soittoreissuun aamusta ja haen muutamaa tuntia myöhemmin. Muu porukka lähtee tänään mökille, itse en taaskaan sinne kerkiä.
Sunnuntai näyttäisi tänään siltä, että ei olisi lainkaan ohjelmaa.....maanantaina pitää viedä se poika sinne tutkimuksiin ja maanantai-iltana meidän tatamin valtaa villkaiden pikkupoikien joukko, kun vihdoin ja viimein vietetään vitosen kaverisynttäreitä. Kolmonen kaverinsa kanssa on lupautunut avuksi järjestämään ohjelmaa.
Tiistaina ekaa kertaa minulta jää alakoulun kevätjuhla väliin, isäntä hoitaa sen reissun ja minu pitää olla yläkoululla ysien iltajuhlassa puhumassa, kahvittamassa ja jakamassa hymytyttö ja poika patsaat. Olisi vielä ollut päiväkerholaisten kevätkirkko samana iltana ja samalla kellonlyömällä, mutta sitä ei enää pystytty järjestämään, mikä on harmi, kun olisi ollut pienille tärkeä juttu.

Keskiviikkona olisi taas työilta, torstaina on pyhä ja yhden valmistujaisjuhlat, perjantaina muksuilla vielä koulupäivä ja ei yllättäin mitään ohjelmaa....vielä. Lauantaina on yläkoulun kevätjuhla ja todistusten jako ja alakoulun todistusten jako ja itse menen iltavuoroon töihin. Meillä olisi kyseisenä päivänä myös kahdet lakkiaiset, mutta itsellä ne nyt jää väliin, osa porukkaa varmasti käy muistamassa tuoreita valkolakkeja.
Sunnuntaina ollaankin jo kesäkuun puolella ja itse olen aamuvuoron töihin.....
Huh huh.......Lämmityspuuhissa?

Aurinkoa kaikille. Nyt nautitaan lämmöstä  <3


1 kommentti:

  1. huh huh,monenmoista menoa siellä vielä viimeisinä koulu-päivinä!

    VastaaPoista