lauantai 3. maaliskuuta 2012

Loman loppumista

Kyllä on mennyt viikko todella nopeasti!  Kakkonen tulee tänään mummulasta kotiin, kaikkea kivaa ovat kuulemma tehneet: käyneet shoppailemassa, elokuvissa, uimassa yms.  esikoinen lähti eilen kaverilleen yökylään ja tänään haetaan kotiin. Kaverilla on kylpytynnyri, ja jos ei olisi sitä tiennyt, niin aika hauskalta näin hiihtolomalla kuulosti pojan tarvikkeet joita pakkasi mukaan, uimashortsit ja pyyhe.....

Tänään olisi tarkoitus myös käydä kummitytön synttäreillä, tosin kummityttö täyttää jo 21v, kumpi meistä onkaan vanha....huoh. Ikäkriisin paikka....

Ihanan keväistä ollut jo monta päivää. Täällä maalla se tietää, että tieyhteydet on ihan hirveät. Kamalaa sohjoa kilometritolkulla. Niin ärsyttävää. Välillä tiet on ihan mahdotonta kuoppaa, välillä huonosti auratut ja tämä sohjo taitaa olla pahin, tiet on tosi vaaralliset ja ajokelvottomat. Ja ei siinä jos sitä tarttis ajaa kilometri-pari, mutta kun yleensä kymmenen tai kaksikymmentä.Se on niitä kohtia, jossa miettii, että pitäisikö asua parempien kulkuyhteyksien varrella tai lyhyempien välimatkojen päässä.
Tästä tuleekin aasinsilta, että olen katsellut yhtä taloa ja haaveillut. Enemmän tilaa, lyhyet matkat kouluun, kauppaan, uimaan yms., paremmat tiet. No toinen puoli onkin sitten se, että liian kallis, isommat lapset eivät halua muuttaa ja kuka hoitaa muuton. Oikeasti energia ja huumori ei riitä muuttoon. Että se siitä sitten kai....saahan sitä haaveilla. Huomenna siellä olisi näyttö.....tekisi mieli mennä, mutta miksi kääntää veistä haavassa...itsensä kiusaamista.

Viime kirjoituksissa ei ole ollut paljon kuvia. Odotan uutta kameraa. Tilasin järjestelmäkameran, sellaisen edullisen, josta olen kauan haaveillut. Ehkäpä sen ensi viikolla saan. Sitten tuleekin kuvia roppakaupalla.

Laitanpa kuitenkin yhden kuvan tähän loppuun. sain ystävänpäivälahjaksi ihanan lahjan. Siitä kuva tässä:

4 kommenttia:

 1. Niitä on tullut punnittua monta kertaa,maalla asumisen hyviä ja huonoja puolia!:)No,jokatapauksessa 13v tässä taajaman laidassa on ollut ihan hyvä,ei tästä osais lähtee minnekään.Kaikki palvelut ovat lähellä:)
  Meillä alkoi nyt hiihtoloma,kaikki puuhastelu on vielä avoinna!Ehkäpä vielä yllätän lapset;)

  VastaaPoista
 2. Meillä kun ei ole mitään palveluita....kauppaan, neuvolaan, lääkäriin yms. n. 23 kilsaa. Ala-asteelle 12 km, kerhoon 12 km, yläasteelle 23km.....kauppa-auto käy perjantaisin, kirjastoauto joka toinen viikko, mitään muita palveluita ei tässä kylällä ole.

  VastaaPoista
 3. Me ollaan samassa jamassa. Minä kyllä haaveilen muualla asumisesta, mutta asutaan miehen kotipaikalla, niin eihän se tästä lähde kirveelläkään.
  Matkaa ihmistenilmoille (lähikauppaan, neuvolaan, apteekkiin) on reilu 20km, lasten koulumatka on saman verran, mutta toiseen suuntaan.

  Minäkin muuten suunnittelen järjestelmäkameran hankkimista, vuoden vanha digikamera on rikki (kait joku tiputtanut lattialle) ja mies tuumasi, että kannattaa sitten ostaa vähän kalliimpi, jos olisi parempi. Ei tartte montaa kertaa kehottaa.. ;DD

  VastaaPoista
 4. Pirjo-Riitta: Onko sulla ystäviä siellä vaiko yksinäistä? Mullapa on tuolla uusi järkkärikamera latautumassa, huomenna pääsen zoomailemaan.

  VastaaPoista