torstai 29. maaliskuuta 2012

Pääsisäiseen päinPianhan se pääsiäinen on. Koululaiset ovat istuttaneet koulussa rairuohoja ja yhtäkkiä havahduin, että täytyyhän noiteen pienenpienkin se homma tehdä. Me istutimme rairuohoksi ohraa, tulee mielestäni kauniimpaa. Nyt on sitten se tehty. Eivät vaan malta odottaa, että kasvaa.
Seuraavaksi pitäisi hakea pajunoksia ja askarrella virpomisvitsoja, kun sunnuntaina menevät virpomaan. "Virvon varvon vitsat käyvät, tuoreeks terveeks tulevaks vuodeks, vanhasta nuoreks. Sulle vitsa, mulle palkka".
Pääsiäisenä onkin koululaisillakin viisi päivää vapaata, kun ovat jo torstainkin vapaalla viime viikolla olleen yökoulun vuoksi.

Teinpä löytöjä oman kunnan nettikirppiksellä. Ostin sellaisen muovisen liukumäen, plaston poljettavan traktorin peräkärryllä ja toisen pokutraktorin ja köyhdyin vain 35 euroa!! Kyllä olin onnellinen. Pieni liukumäkin on ollut nyt sisällä ja kaksi nuorinta ovat viihtyneet hyvin sen parissa.

Tuollaisen siis.

Tänään olisi ohjelmassa kuopuksen 1.5 vuotis lääkärineuvola. Ja se onkin hyvä, saa korvat katsottua samalla, kun pikkumies on kuumeillut pari päivää. Ja jospa se tuon kutosenkin korvat ehtisi tsekkaamaan.

1 kommentti:

  1. Meillä nuo rairuohot jäi kokonaan kylvämättä!Ei oikein meinaa tajuta,että pääsiäinen on jo viikon päästä:)
    Mahtavia löytöjä oot tehny kirpparilta,kyllä se penkominen aina kannattaa!

    VastaaPoista