maanantai 19. maaliskuuta 2012

Muodonmuutos

Nyt on poika käynyt parturissa ja kyllä on suuri muutos. Aikaisemmassa tekstissä on pojasta kuva pitkässä tukassa ja nyt tulee uudella tukalla....


Olin niin tyytyväinen lopputulokseen. Poika itse oli etsinyt hiusmalleja netistä ja esitti sitten haluamansa parturille. Ja tietty asianmukaista vahaa ostettiin.

Dressmanilta löytyi pojalle suorat housut. Farkut on koko 170 cm ja dresmanin valikoimasta löytyi mustat suoran housut, jotka olivat passelit. Niitä saapi sitten käyttää konserteissa ja perjantaina hautajaisissa ja muissa tulevissa juhlissa. Kyllä oli äärettömän ihana myyjä tuolla myymälässä Ylöjärvellä ja erittäin hyvää palvelua.

Palasimme kotiin päin, niin katkesi pakoputki autosta ja roikkui siis maahan. Mikä meteli....ja ihmiset kääntyivät toljottamaan joka suunnalta, ihan kuin olettaen, että en tiedä tapahtunutta. Kyllä oli noloa! Ja muusta perheestä se tuntui olevan kovin huvittavaa....nyt tarttisi sitten saada auto mahdollisimman pian kuntoon, kun ilman autoa en pärjää. Kyllä tuntui kyliltä 20 km kotimatkakin niin pitkä tuolla rikkinäisellä putkella - huoh.

Mutta nyt nukkumaan, flunssa ei vain hellitä ja olo on niin raskas.

2 kommenttia:

 1. Hiuskuontalon altahan ilmestyi komia nuori mies:)Joko ne tyttöset poikaasi piirittää?;)
  Tuo pakoputken katkeaminen on ollu tosi kurja juttu...autot ei vaan aina ilmottele ongelmistaan..
  Toivottavasti saatte auton kuntoon perjantaiksi tai ees toisen auton!

  VastaaPoista
 2. Kyllä niitä tyttöjäkin löytyy, pojasta kiinnostuneita. Tai ei poika niistä puhu, mutta siskonsa kertoilee.
  Autoasiakin varmasti järjestyy, mun mies on tietokonenörttiyden lisäksi sellainen autonörtti, että eiköhän se. Ei täällä ilman autoakaan pärjää.

  VastaaPoista