perjantai 4. toukokuuta 2012

6 vuotta

Eilen tuli täyteen vitosella 6 vuotta eli toisiksi vanhimmalla pojalla. Kyllä hän sitä odottikin kovasti. Lahjaksi sai Legon metsäpoliisiaseman ja tusseja ja tehtäväkirjoja. Juhlat pidetään mökillä viikonloppuna ja toiveena oli suklaakakku. Ajattelin tehdä valkosuklaa-daimkakun ja persikkajuustokakun. juustokakut maistuvat monelle paremmin kuin perinteinen täytekakku.

Kuvia pojan lahjasta:


Ja kyllä oli mieleinen, mutta pikkusisko ei millään kestä, että ei saa sillä leikkiä.

Ja tässäpä 6 vuotias sankari itse.
Eskariin menossa siis syksyllä. Tuttu paikka, kun on koulun eskari ja siellä sisaruksiakin vielä useampi.

Perhetyöntekijä oli eilen aamupäivän meillä. Lapset odottavat häntä jo kovasti, kuopuskin on niin iloinen, kun täti tulee. Ja täti onnistuu siinä missä minä en, saa kuopuksen nukkumaan ulos rattaisiin. Mutta on ne myös rankkoja päiviä lapsille, kun täti on heitä hoitamassa. Kai he laittavat parastaan. Eilenkin uni uuvutti pienimmät kesken pikku kakkosen.
Tänään onkin taas kauppa-autopäivä, kyllä vain, meillä käy kauppa-auto perjantai-iltapäivisin. Siksi myös perjantai on karkkipäivä, saavat itse käydä ostamassa karkkinsa. Kolmosen soittotunti on myös tänään, tosin viimeistä kertaa ennen kesää. Ja ilta meneekin kakkujen teossa. Pojat kuulemma lähtevät isänsä kanssa mökille yöksi.

3 kommenttia:

  1. onnittelut päivänsankarille <3 Meillä tänään kans poikkeuksellisesti karkki-päivä,normaalisti joka kuukauden ekana lauantaina..Perhettämme kohtasi suuri suru,kun tyttären paras ystävä kuoli:(

    VastaaPoista
  2. Voi ei kuinka kamalaa!!! Oliko sen onnettomuuden uhri?

    VastaaPoista