keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Vapun jälkeen

Tulee kesä. No tuskin kuitenkaan, kylmenevää on luvattu ja sateita. Kyllä eilenkin tosi kylmä tuuli oli vaikka aurinko paistoi.
Vappuaattona vappujuhlinta oli aikas niukkaa. Aattoiltana lähdin salikaverin kanssa salille, eipä ollut tunkua, taisi moni muu olla muunlaisessa vapunvietossa.

Kotiin päästyäni päätin, että leivomme munkkeja, enpä ollut sitä ikinä koskaan kotona itse tehnyt. Ja voi sitä onnistumisen iloa näin 36 vuotiaanakin. paistettiin isännän kanssa noin 100 munkkia ja oli niin hyviä :)  Minäkin niitä maistoin dieetistä huolimatta.

Eilinen päivä vierähti mökillä. Korjattiin (tai mies korjasi) pakkasen hajoittamat hanat. Haravoitiin lehtiä vastatuuleen ja muutenkin tutkittiin mitä lumien alta esiin tuli. Muutaman kuvan voinkin laittaa myöhemmin.

Tänä aamuna lähti tuo vanhin tyttäreni (11v) pyörällä kouluun, olen sen tähän asti syystä tai toisesta kieltänyt, kun matkaa on tuo 13 kilsaa suuntaansa ja ei ole kaveria seuraksi, joutuu yksin polkemaan. No nyt sitten aamulla lähti, käskin soittaa perille päästyään. 45 minuuttia hänellä matkaan meni. Tulee toki kotiinkin sieltä vielä tänään, mutta silloin saa polkea kaverin kanssa.

Koululaisissa, osassa ainakin, on havaittavissa lisääntyvää ärsyyntymistä. Lieneekö jo koulu väsyttää, kun kesäloma on niin lähellä, mutta niin kaukana. työtä vielä riittää. Kun jaksaisivat, ei laskisi numerot todistuksessa.

1 kommentti:

  1. Meki tehtiin tyttärien kanssa eka kertaa itse munkkeja,kahteen kertaan vielä!Tuli niin hyviä,että tehdään muulloinkin niitä!:)

    VastaaPoista