tiistai 29. toukokuuta 2012

Aurinko hellii

Meinaa tämä blogin päivitys jäädä ja jäädä. paljon on tullut ulkoiltua ja nautittua auringosta. Kesäkukkia hankittu ja uimassa käyty. Kesäkukat laitoin kyllä eilen kasvihuoneeseen hallaharson alle, kun lupasivat kylmää ja pelkäsin että paleltuvat. Kasvihuoneessa hallaharson alla ovat myös tomaatintaimet, kurkuntaimet, paprikantaimet ja mitä muuta ne muksut vielä kasvattavatkaan siellä.

Lasten koulukin alkaa olla lopuillaan. Viime perjantaina oli esikoinen tutustumassa yläasteeseen ja vitonen alakoulun eskariin ja hyvin meni, vaikka jännittävää olikin. Tänään oli esikoisen ja kakkosen luokka pyöräretkellä. pyörät tarvitsee enää vain noutaa koululta, kun eivät jaksaneet/viitsineet polkaista niitä 13 kilsan kotimatkaa. Onhan se eri asia pyöräillä se matka omasta vapaasta tahdosta kuin vähän pakon edessä.

Torstai-iltana on kevätjuhla, tarkemmin kevätkonsertti. Jokainen soittaa tai laulaa jotakin. Kevätjuhla on esikoiselle ala-asteen viimeinen. Haikeaa. Ja kun vielä niin kivinen tie on ollut tuo hänen matkansa ala-asteella. Mutta suuri kiitos ja kunnia kuuluu hänen nykyiselle opettajalleen, joka on koko ajan jaksanut valaa uskoa niin poikaan kuin kotiväkeenkin. Ihan helmi ope!

Lauantaina haetaan vielä todistukset ja siitä se alkaa, pitkä kesäloma. Erilainen kuin viime vuonna, hyvä niin. Kyllähän se kuuluu ja näkyy kun ovat viikkotolkulla kaikki kotosalla. Ja näkyy muuten ruokalaskussakin  :)  Sen kunniaksi ehkä liimasin sisustustarran keittiön kaapin oveen.

Eipä meillä isoja swuunnitelmia ole, kotona oloa, remonttia, mökkeilyä ja toki huvipuistokeikkaakin. Nuatitaan Suomen suvesta.  Tässäpä vielä kuva esikoisesta oksimishommissa. Jonka myötä elämä saa uusia ulottuvuuksia tulevan yläkouluun siirtymisen myötä.

1 kommentti:

  1. Niinpä,kesäloma alkaa ja lapset jäävät koulutieltä kotiin..Uutteria ootte,kun jaksatte kasvihuonetta pitää yms.Hienoa!Meidän muksut olisivat halunneet kukkapenkin,mutta alkuun saivat tyytyä ikkunalaudalle sijoitettuihin kukka-laatikoihin.Katsotaan,riittääkö into hoitaa niitä!Kasvimaasta tai kukkapenkistä voi vielä haaveilla,mutta luulenpa,ettei sen aika ole ihan heti....

    VastaaPoista