keskiviikko 27. helmikuuta 2013

Lomailua

Nyt on meillä se kauan odotettu hiihtoloma ja kyllä lomailu on mukavaa.....ja raskasta.
Isäntä ei lomaile, joten lähdin sunnuntaina mökille muksujen kanssa. Ja kyllä meinasi iskeä uskon puute, kun lunta oli joka puolella polveen saakka vähintään, vaikka tietohan se oikeastaan oli, kun ei olla koko talvena käyty niin sinnehän se lumi oli kertynyt. Lapiot käsiin vaan. Ensin piti lapioida paikka autolle, että sai auton edes omalle pihatielle, pois yleisesltä tieltä. Sitten piti lapioida polku mökille ja ns. ylös mökille, kun mökki on aika korkealla rinteessä. Sitten roudata tavaramäärä autolta mökkiin. Siinä vaiheessa olikin joka paikak jo ihan puhki  :)
Keskiviikkoon saakka oli tarkoitus olla, mutta kaikkien kengät oli ihan märkiä ja vaihtokenkiä ei ollut mukana ja kenkiä ei saanut kuivaksi missään. Päätimme siis palata tiistai-iltapäivänä (ja lopettaa miehen rauhallisen olon kotona päivää aikaisemmin....)
Oli kyllä kivaa, vaikkakin tosiaan raskasta, ei pelkästään tuon lumen takia, vaan ainoana aikuisena ja kun on vielä tuo vauvamaha ja raskas raskaus  :)

Nyt sitten niitä kuvia urakalla.....


Yllä levat kuvat on tosin jo kotoa otettuja, mutta lomakuvia kuitenkin.

 Mini pitää huolen, että pääsee mukaan.

Tällainen jäätaideteos oli muodostunut ilmalämpöpumpun ulkoyksikön alle ja siitä oli ennen kuvaamista ehditty jo yläosa hajottamaan pois.

Siskonpedissä on tunnelmaa  :)

Ja se kuuluisa mahakuva, perjantaina rv 30!


Että sellaista!  Lumiset lomaterveiset!1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Joo, en mäkän olis jaksanut, mahoineni :) kauempaa! Ihana mahakuva!!

    VastaaPoista