torstai 4. huhtikuuta 2013

Äitiyslomalla

Äitiyslomani alkoi eilen....eipä tuo päiviini muutosta tehnyt. Mutta onpa nimitys taas vaihtunut tälle kotona ololle. Ja hauskahan se on tuo loma....sohvalle selälleen ja jalat kohti kattoa....juu ei  :) arki pyörii samalla tavalla loma tai ei. Mutta kenties lähempänä vauvan syntymää.

Eilen kävin sairaalalla tsekkauttamassa, että kaikki on ok, ja kaikki oli ok. vauvan painarvioksikin saatiin 2500 g ja viikkoja huomenna 35. Että odotellaan rauhassa. vaikka tämä loppuaika on yleensä täynnä kärsimättömyyttä, kuulostelua yms.

esikoinen oli eilen tet päivää viettmässä isänsä työpaikalla. ja kyllä taisi olla mukavaa, puheista päätellen. Kaikki oli uutta ja ihmeellistä, varmaan olisi mennyt tänäänkin. Vaihtelua arkeen, toki yksi päivä oli kovin lyhyt aika, eipä siinä paljon ehdi, mutta pääsipä kurkkaamaan.

Onko muilla ollut ongelmia nukkumaan menossa tai aamuheräämisissä kesäaikaan siirtymisen jälkeen?  Minulla on ja vissiin koko perheellä. Yö menee pyöriessä ja huonosti nukkuessa ja aamulla väsyttää ihan järkysti. Vaikka ennen nukahdin helposti ja aamulla heräsin suht virkeänä....mistähän johtuu ja mikähän auttaisi?

2 kommenttia:

  1. Mitäs me lomailijat :) *ojentaa aurinkorasvaa ja ajankuluksi lukemista*

    VastaaPoista
  2. Mulle ei kellojen siirto tuonu mitään ongelmia,salaa kyll toivoin,ett aamulla sais nukkua pitempään..Vaan edelleen pikkuisin herättää kuudelta.
    Tsemppiä viimeisille viikoille <3

    VastaaPoista