lauantai 27. huhtikuuta 2013

Yksitoikkoisia postauksia

On ollut viime aikoina, on keskittyneet tähän raskauteen ja vaivoihin  :)  No en tee nytkään poikkeusta. Torstaina jouduin polikäynniltä taas sairaalaan ja suunnitelmissa oli käynnistys, no ylläri pylläri, kotona ollaan ja yhtenä kappaleena. Pari pilleriä annettiin suun kautta, mutta ei tapahtunut mitään. No eilen olisi voitu kokeilla toisilla aineilla, mutta oli saleissa ruuhkaa, niin päätettiin, että tulen kotiin viikonlopuksi ja maanantaina pitää olla klo 9 takaisin ja sitten laitetaan "kidutuseliksiiriä" suoneen. Saan nähdä,  mikä helvetin esikartano siitä syntyy. Toivotaan että kaikki meni hyvin.

Eilen oli alakoululaisilla kevätretki Turkuun ja meiltä piti isännän mennä valvojaksi mukaan, itse olen ollut kuutena edellisenä vuonna. No tuo sairaalakeikka teki tietysti muutoksia suunnitelmiin ja kun vielä toiveissa oli että vauva syntyisi, niin isäntä jäi kotiin pienten kanssa, minä sairaalaan ja äitini lähti kevätretkelle pikkupoikien valvojaksi. Ja tykkäsi kuulemma kovasti reissusta. Loppu hyvin, kaikki hyvin siinä asiassa.

Nyt sitten vaan olla möllötellään maanantaihin saakka ja jospa sitten jotai tapahtuisi.


2 kommenttia:

  1. No niin, kyllä se sieltä tulee :) Vaikka mulla vähän jumittikin, niin ei e tarkoita ett' sullakin jumittaisi ( mulla on edelliset käynnistykset kyllä olleet hyvin sutjakoita että tää olikin poikkeus). Koitahan jaksaa, mä tiedän niin ton tunteen, mutta aattele, sä voit oll ensi viikonloppuna kotona laittamassa postauaksia kotoa vauva kainalossa, niinkuin mä nyt. JA SE ON IHANAA!

    VastaaPoista