sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Synttärihumua

Eilen täytti nelonen 9 vuotta. Lahjaksi sai meiltä uuden koululaukun ja uuden puhelimen, hartaasti toivotun kosketusnäytön. juhlia juhlitaan tänään, kun eilen oli muuta ohjelmaa. Tänään on isännän synttärit, niitä ei vissiin isommin juhlita. Leivottu on valkosuklaa-daimkakkua, pullaa ja kääretorttua. Eipä nämä meidän juhlat isoja ole, kun ei ole paljon kutsuttavia ja osa porukkaa harvoin pääsee edes tulemaan.

Lastenkutsut tyttöselle pidän vasta vapun tietämillä, kun ajattelin saada kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja pitää samalla lastenkutsut tuolle vitoselle, kun täyttää heti vapun jälkeen 7 vuotta. Toivottavasti perhe on kasvanut ennen sitä.

Eilen oltiin isännän kanssa kahdestaan (oli siellä toki muutama muukin), mutta meille tuli kerrankin lapsenvahti siis, hirvipeijaisissa siis olimme. Tässä omalla kylällä. Ruoka oli hyvää ja mukava oli tavata kyläläisiäkin. Boolikin oli kuulemma hyvää, mutta ehkä sitten seuraavissa peijaisissa pääsen  maistelemaan sitäkin. Paikallista suomenmestaritason sahtiakin oli tarjolla, jos sahdista tykkää, minä en.

Vauva saisi syntyä, mutta eipä ole aikomusta hänellä. jos alku ja keskiraskaus meni todella nopeasti, loppuraskaus ei mene. supistelee kyllä ja pakottaa selkää yms. mutta ei sillain, että vauva niillä oireilla syntyisi.

No ensi viikolla onkin kaikenlaista ohjelmaa, jotta viettäköön nyt vielä aiankin sen viikon tuolla mahassa.....


2 kommenttia:

  1. Onnea sankareille ja kiva kun pääsitte peijaisiin yhdessä! Tiedän kuinka mahtavia nuo pienetkin hetket kahdestaan ovat kun yleensä saa olla aina siinä hulinassa :)

    Tuli mieleen tuosta puhelimesta, että meillä kun isommat (siis 7v ja 5v) ovat varmaan puhuneet toiveistaan (kun heillä ei ole vielä kännyköitä) ääneen, niin kerran tuo kuopus sanoi ihan muussa yhteydessä (muistaakseni kysyin ottaako ketsuppia vai puolukkasurvosta ruokaansa) että "otan kosketusnäytön" :D

    VastaaPoista
  2. Onnea päivänsankarille <3 Meillä juhlitaan syksyllä 9 vuotiasta,mutta tänään esikoinen 15v ja nro 7.lla tulee 6v...
    onnee matkaan ,toivotaan,ett kaikki menee hyvin <3

    VastaaPoista