torstai 11. huhtikuuta 2013

Kokonainen

Edelleen siis, kokonaisena, ihan kirjaimellisesti. Supistelee, välillä napakastikin, mutta liekö vauva tulee vappupallojen aikaan. Käveleminen näyttää pingviinin kävelyltä ja hiukan tekee kipeääkin. Olo on kuin raskaana  :)
Tarttis ottaa tästä pallosta varmaan kuvakin, katsotaan jos saisi aikaiseksi.

Viime viikolla tein reissun sairaalaan yöaikaan, kun vauva ei juuri liikkunut, eihän siinä uni sitten tullut silmään, parempi olla tehdä turha reissu. mahassa kuitenkin kaikki oli kunnossa. Nyt kotona on dopleri lainassa, niin pystyn itsekin ääniä kuuntelemaan, kun tuonne sairaalaan on tuota matkaa.

Eniten synntyksen käynnistymisessä jännittää ajankohta tai siis se kun asuu täällä periferiassa, niin joka paikkaan on pitkä matka. Mies on töissä tunnin ajomatkan päässä ja sairaalaankin on tunnin matka. Ja kun ei ole sitä tukiverkostoa...Millä sitä sitten lähtee ja miten, kun on tuota pikkuväkeä kotona. Aika näyttää, mutta se on suurin jännitysmomentti.

Viikonloppu onkin niin buukattu täyteen, että mitenkähän kaiken ehtii. 9 vuotis synttäreitä, leipomista, esikoisen kuskausta, hautajaisia, hirvipeijaisia, vieraita, siivoamista jne. Huh-huh. Veikkaan olevani rättipoikki sunnuntai-iltana.

Kevät tule jo, lumet hus pois.....allekirjoittanut on lopen kyllästynyt talveen ja lumeen.

1 kommentti:

  1. huih, jännää aikaa sielläkin! :) Sama peli täällä ettei oikein tiedä mitä tekis jos pienten kans olis vaan kotona ja lähtö tulis, varsinkin siis viikonloppusin kun pitää mennä taysiin.

    Mutta kyllä me näistäkin selvitään ja pian kirjootellaan kuinka monta kertaa yössä on tullut valvoskeltua kääröjemme kanssa <3

    Kupla

    VastaaPoista