maanantai 20. toukokuuta 2013

Juhlat juhlittu

Meillä kun tämä kevät on yhtä juhlaa. Mutta vauvaprojektin takia on kahden muksun lastenkutsuja siirretty ja siirretty. Ja jotenkin tuntenut asiasta huonoa omatuntoa,  varsinkin kun tietää kuinka lapset juhliaan odottavat. No nyt toissapäivänä, lauantaina siis, vihdoin juhlittiin. Olin varannut tuon kylän seuraintalon juhlia varten, sanotaanko suoraan, että syystä, että vitosen kaverit on vähän villiä sorttia  (pilke silmäkulmassa) ja kyllä tuo oma poikakin samaa villikkosarjaa on.
Pidettiin siis tuplalastenkutsut, nelosen 9 vuotissynttärit, joihin hän sai kutsua omia kavereitaan ja vitosen 7 vuotis synttärit, joihin hän kutsui joukon pikkupoikia.
Menoa ja meininkiä riitti ja täytyy kyllä ihmetellä, että ketään ei sattunut - onneksi. Itkua tuli enempi rikkoutuneista ilmapalloista.
Ja kyllä olin kiitollinen omasta perheestäni, kaikki osallistuivat järjestelyihin ja juhlien sujumiseen ihan kympillä. Isommat tytöt vetivät leikkejä ja kilpailuja ja heitä jopa uskottiin ja kuunneltiin. Esikoinen toimi DJ:nä ja soitti musiikkia. Ja pienemmät meni sitten sata lasissa joukon jatkona. Ja vauva nukkui vaunuissa....

Eilen sitten vielä tuli yksi sukulaismies vitosen synttäreille, eli saatiin vielä kakkua syödäkseen. Nyt on herkuteltu urakalla ja tarttis vihdoin saada itsensä ruotuun, ja aloittaa vihdoin se terveellisempi elämä. Kun sais itseään niskasta kiinni. Missä lienee se kuuluisa itsekuri.

Vauvasta on tullut mammanpoika, vielä viime viikolla kelpasi syli kuin syli. ei enää, nyt kelpaa vain ja ainoastaan äidin syli, muuten huudetaan kitarisat vilkkuen. Onhan se kiva olla korvaamaton, mutta.....saas nähdä jääkö mun kohalla ensi sunnuntaina oleva Bon Jovin konsertti vain haaveeksi...jos kukaan muu ei juniorille kelpaa....

Mukavaa alkanutta kesäistä viikkoa!


4 kommenttia:

 1. Mukavaa kun juhlat sujuivat hyvin. Sulla on kyllä ihanat lapset kun isommat auttavat. Kyllä tuollaisissa juhlissa tarvitaan useampi käsipari.
  Meillä lapset on kaikki syntyneet kesällä ja yleensä on juhlittu yhteisesti mutta nyt arveltiin pitää jokaiselle omat, onhan se pienelle tärkeää.

  Olen aiemmin kommentoinut nimimerkillä minttu mutta nyt aloitin oman blogin ja jos haluat niin käyhän kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 2. tupla-synttärit ku pitää niin helpommalla pääsee...

  VastaaPoista
 3. Saman lailla meillä oli, tai siis sukulaisia kutsuttiin sitten vasta kun vauva ja remontti olivat valmiit :) (sanoinko mä että remontti valmis, muahhhahhhhh...). Olisko joku vaihe nyt vauvalla, meilläkin on vähän mammanpoju täällä, tai siis kun isä antoi eilen maitoa pullosta, niin ei siitä meinannut tulla mitään, vaavi kakoi entistäkin enemmän ja kiemurteli, sitten kun mä otin syliin niin tuli pieni hymykin!

  VastaaPoista