keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Rauhallista

Rauhallinen hetki päivästä, vauva nukkuu ulkona vaunuissa, seiska nukkuu päikkäreitä ja tuo kutonen katsoo dvd:tä, muut on tietty koulussa ja eskarissa. Parin tuntia niin on toinen ääni kellossa. Nautin siis tästä hetkestä.

Aurinkokin alkaa taas jo paistaa aamupäivän sateen ja harmauden jälkeen. Sade teki kyllä hyvää luonnolle, alkoi kaikki vihertää paremmin. Kevään vihreys on niin ihanaa. Vauvan pukeminen ulos näillä keleillä on kovin vaikeaa.

Meiltä on kakkonen lähdössä yläkouluun syksyllä, ei jännitä lainkaan niin paljon kuin viime syksynä kun esikoiseni sinne tyrkkäsin. Ja äärettömän positiivinen vuosi takana. Toki tytöillä varmasti erilaista, mutta mieli on paljon luottavaisempi. Eilen oli vanhempainilta tulevien seiskojen vanhemmille. uuttahan siellä ei yleisesti ollut, mutta selvisi luokkajaot. Ja se olikin kummallaista. Nykyisiä kutosia täällä meidän pienessä koulussa on kuusi ja heistä viisi pääsi samalla luokalle ja yksi eri  luokalle. Niin omituista ja vieläpä oman tyttären paras kaveri. Harmitus oli suuri.

Kaksi kokonaista viikkoa enää koulua, uskomattoman nopeasti meni tämä kouluvuosi. varmaankin tuo raskaus vaikutti asiaan. Ja pian on kesäloma edessä. Hulinaa aamusta iltaan ja illasta aamuun. Kolme lasta eri aikoihin on menossa srk:n kesäleirille heti kesäkuun alkupuolella. Esikoinen ja kolmonen lähtevät soittokeikalle Tukholmaan orkesterinsa kanssa ja isäntä lähtee sinne mukaan. Sitten onkin ohjelmassa ristiäisetkin. Nimikin on jo päätetty  :)

Edelleenkään ei niitten kuvien lisääminen onnistu......
1 kommentti:

  1. nauti näistä aamupäivän rauhallisista hetkistä,kohta alkaa huiske ja hulina tuvassa :)
    itse jätän yläkouluun siirtyvien vanhempainillan suosiolla väliin,kolmas jo siirtymässä sinne syksyllä... ketäpä ei parhaan kaverin laitto eri luokkaan harmita,kokeikaa siirtoa? toivotaan että uusiakin kavereita saisi <3

    VastaaPoista