lauantai 20. heinäkuuta 2013

Kallista.....

....elämä on. Menneellä viikolla sen on saanut tuntea nahoissaan. Edellisviikonlopun mökkireissulla autostani hajosi rengas ja se hajosi ihan totaalisesti, että uusi oli hankittava ja samalla oli hankittava toinen samanlainen. Siihen upposi hirveästi rahaa. No eikä loppuviikosta sitten hajonnut tiskikone ja pakkohan se uusi oli hankkia, kun vanhaakaan ei kannata korjata. Joopa, olisipa rahapuu tai kone jolla tehdä rahaa. Itse kun olen minimituen parissa ja sillä 400 eurolla kuussa ei paljon juhlita, ei.....

Ennen koneetkin kestivät kauemmin kuin nykyään, tänä päivänä ovat melkein kertakäyttökamaa. Toki lieventävänä asianhaarana on toki se, että meillä esimerkiksi juuri tuo tiskikone on kovemmassa käytössä kuin ns. normaalissa perheessä. Tiskikonehan pyörii meillä kaksi tai kolme kertaa joka päivä, niin kaipa se sitten vähentää sen käyttöikääkin.
Kohta varmaan sitten hajoaa pyykkikone ja jääkaappi ja mikä vielä......

Tänään on kovin odotettu Isac Elliotin keikka Tampereella. Kaikkihan toki tietää kuka se on  :)  No jos joku ei tiedä, niin voi katsoa googlesta. No meidän tytöthän fanittaa sitä(kin). Ja tänään hän esiintyy Tampereella alkaen klo 12.30. Liput on ollut ostettuna jo vissiin 1.5 kk. Isäntä lähti sitten neljän tytön kanssa, kolme tyttöä ja vanhimman tyttären kaverin. Saattaa olla ainoa mies siellä  :D  Tytöthän olisivat voineet mennä keskenään, muuten mutta tuo 9 vuotias tarvitsee kyllä valvojan. Tosiaan keikka alkaa klo 12.30 ja ovat siellä varmaan jo 10.30  :)  Kun tarvii jonottaa sitä sisäänpääsyä. Konserttitunnelmia odotellessa.

Me taidamme muut lähteä kauppaan....olen muuten ottanut jo askeleen "uuteen elämään". Meillä ei ole koskaan syöty puuroa aamulla, olen vain haaveillut asiasta. Nyt olen viikon keittänyt joka aamu puuroa ja varsinkin tytöt ja minä itse olen innoissaan. Hyvää on ja aamu alkaa huomattavasti pirteämmin. Joka aamu vaihtelen puuroja ja tytötkin heräävät innolla aamulla. taputtelen itseäni olalle. Vielä kun saisin pojatkin innostumaan. Ja juu lomallahan tämä on ollut ihan helppoa, kun riittää, että puuro on valmista klo 9-9.30. Mutta arkena pitäisi nousta keittelemään kuuden aikaan.....ans kattoo sitten, yritän kyllä toki ja varmaan onnistuukin. Toivotaan, että vauvakin alkaa yönsä nukkumaan.

Toinen parannus elämässä on, että kokosimme navettabaariimme pienimuotoisen kuntosalin. Siellä on nyt crosstrainer, kuntopyörä, stepperi, vatsalauta, kahvakuula, nyrkkeilysäkki, pingispöytä ja ilmakiekkopöytä. Eli ei ole kuntoilu enää lähtemisestä tai pääsemisestä kiinni. Mutta kyllä sitä joutui kohtaamaan sen tosiasian, että olen ihan rapakunnossa - totaalisesti. No suunta voi olla siis vain ylöspäin.

Pari päivää yli kolmen viikon päästä alkaa koulut! Uskomatonta, mutta totta. Liian nopeasti menee päivät ja viikot. Mukavaa viikonloppua kaikille!


1 kommentti:

  1. huh semmosta se tahtoo olla,ku yks kone hajoaa,kohta toinen perässä :( ja suurperheessä ne koneet ei tosiaankaan kestä monta vuotta...
    kuntoilu on tarkoitus mullaki alottaa tässä elokuun alusta,suunta on vain ylöspäin! :)
    suloinen on pikku mies,ja kovasti kasvanu!

    VastaaPoista