tiistai 23. heinäkuuta 2013

Kesä vaiko syksy

On ollut viime aikoina hieman epävarmaa kumpiko kausi on menossa. Mutta eiköhän se kesä ole ja pysy, on ainakin helteitä taas luvattu. Hieman huonoon kohtaan nämä kylmät nyt tulivat, kun on ollut tuon vitosen uimakoulu. Alkoi viikko sitten maanantaina ja silloin vielä paistoi ja järvivesikin oli tosi lämmintä +22 asteista. Tänään Järviveden lämpötila oli enää +16 astetta, että nopeasti ja paljon on laskenut. Hirveä tuuli kun on käynyt.

Meillä alkoi osittain jo arki, kun isäntä lähti eilen töihin. Että Nyt täytyy taas sumplia ja kulkea joka paikkaan ilman toista aikuista ja ilman apua. No eiköhän se jo minultakin suju, mutta nopsaan sitä tottui, ettei tarvi pärjätä yksin. Lapsilla alkaa koulu tasan kolmen viikon päästä. Eilen ostettiin reput esikolle ja vitoselle ja vaatteita kakkoselle.

Kaveripulaa tuntuu potevan moni muksu meidänkin perheessä, vaikka noita sisaruksia onkin, niin silti...naapurissa kun ei asu yhtään kaveria, joten ei voi vain poiketa kaverille tai kaveria hakemaan. Aina on kyydeistä kiinni. Ja näkyypä nuo menot menevän aika ristiinkin. Silloin kun meille sopii niin kaverille ei sovi ja päinvastoin. Ja kun niitä vaihtoehtoja ei ole paljoa, kun kavereita ei kellään ole montaa. Se on täällä maalla asumisen huonoja puolia, kun porukkaakin on vähemmän. Vitonen on ihan innoissaan kun uimakoulussa on saanut kaverin, harmi vain että sekin kaveruus on aika lyhkäinen, kun uimakoulua on jäljellä enää kolme päivää. Mutta hauska on huomata kuinka nuo kaveruudet muodostuu, nytkin vaihtoehtoja on monta ja yhtäkkiä yhden kanssa sujuu tosi hyvin  :)
Itselläkin on vähän sellainen kaveripula....

Pitäkäähän huolta itsestänne ja toisistanne.


4 kommenttia:

 1. sammaa oon minäki pohtinu,niin syksyisiä kelejä pitänyt...
  harmi tuo kaveri-homma,onneksi on kuitenki sisaruksia <3

  VastaaPoista
 2. Kiva <3 some kaveri. Mutta tarttis myös kaveria IRL ;)

  VastaaPoista
 3. Kerkeles, mä tuun käymään, tää on lupaus :D Ja sää kans tännepäin, ei tää matka nyt niin pitkä ole....

  VastaaPoista