perjantai 26. heinäkuuta 2013

Toisaalta ja toisaalta....

Siinäpä sitä otsikkoa kerrakseen. Mutta tarkoittanee, että on kiva olla lomalla tai siis että lapset on lomalla, mullehan se on enempi lomaa, kun menevät kouluun....Eli siis mukavaa, että ovat lomalla, mutta ainakin nuo alakoululaiset voisivat jo ihan toisaalta lähteä kouluunkin. Alkavat vissiin olla jo täynnä toisiaan ja lomailua ja muakin....ja mistäkö sen huomaa....jos tähän voisi lisätä ääntä, joka tulee tappelusta ja härnäämisestä ja kiusaamisesta ja valituksesta, niin lisäisin tähän. ja kello on vasta puol ysi.

Kävin jo kattelemassa koulun sivuillakin, että joko kuljetustiedot on päivitetty, ei ollut, ei siis pääse vielä fiilistelemään, että koulu alkaa. No ehkä ensi viikolla. Noille ei-koululaisillekin tuli eilen jo kerhokirjeet, kun kaksi menee seurakunnan päiväkerhoon. Se nyt on vain kerran viikossa - turhan vähän. Ja ennen se oli 2.5 tuntia kerrallaan edes, nyt sitäkin oli vähennetty, enää kaksi tuntia viikossa pääsee kerhoilemaan. kai sekin sitten täällä landella loppuu vuoden päästä.....

Taitaa tulla tänäänkin hellepäivä. Pihalla olisi mukavaa, MUTTA meille on tullut joku uusi hyttyssatsi, jonkun aikaa niistä sai olla melkein rauhassa, MUTTA nyt niitä on taas ihan hirveästi, ne syö ihan elävältä. Todella kurjaa. Eilenkin pyykkiä ripustaessa tuli ties kuinka monta puremaa.

Ei auta, puuron keittoon, alkaa kuulua vaativia kysymyksiä, koska sä sitä puuroa keität. No keitän, keitän, mutta kun nuo teinitkin tulee puurolle, niin ei sitä viitsi ihan seiskalta keittää kun nuo ensimmäiset herää....kauhan varteen, se on moro!


1 kommentti:

  1. tsemppiä! ihan ku oisiy meidän poppoosta kirjottanu :) täälläki tapellaan...

    VastaaPoista