torstai 19. heinäkuuta 2012

Aurinkoa !

Sehän on jo päivityksen arvoinen asia, eikö? Aurinko siis paistaa miltei pilvettömältä taivaalta pitkän sadekauden jälkeen. Ihanaa. Tuntuu taas kesältä, eikä syksyltä.
Onhan se kiva, vitosella päättyy tänään uimakoulu, se onkin sitten vietetty sateessa ja tuulessa ja hytistessä. Uimaan ei opittu, mutta en sitä odottanutkaan, viime vuonna ei suostunut menemään koko uimakouluun, joten olihan tämänkin edistystä. ja joka päivä on mennyt sinne ja ollut mukana ja tehnyt kuten käsketty. Hyvä siis.

Kolme viikkoa ja pari päivää lomaa koulusta. Menikö muitten mielestä loma nopeasti?? Ihan humauksessa. Vaikka toisaalta lapsista huomaa, että eiköhän loma jo riitä, vaikkeivat sitä myönnäkään. Mutta kyllä sinne kouluunkin touhuihin ja kavereitten tykö on kiva taas mennä. ja hyvä niin, saadaan normirytmi taas. Aikansa kutakin.
Reppuostoksille pitäisi lähteä, vitonen tarvii eskariin repun ja koulutarvikkeet ja esikoinen tarvitsee yläasteelle isomman repun ja tietysti kaikille koulutarvikkeita ja kouluvaatteita ja sen sellaista tarpeellista.

Huomenna tulee taas perhetyöntekijä pitkän loman jälkeen, lapset odottavat kovasti, varsinkin tuo kutonen. Koululaisetkin odottavat kun eivät ole koskaan nähneet, kun aina käy silloin kun ovat koulussa. Minun piti mennä hierojalle, mutta enpä ole aikaa  mihinkään varannut, kun en oikein tiedä sopivaa missään. Ehkä teen sitten jotakin muuta mukavaa, menen johonkin nauttimaan hiljaisuudesta, en edes muista koska olisin ollut missään ilman lapsia.

Nyt kimpsut ja kampsut kasaan ja uimarannalle.

1 kommentti:

  1. ihanaa,kun teillä paistaa aurinko..Meillä satelee aina vaan vettä,ja "haiseva" reissu-pyykki oottaa pesemistä,tällä kelillä ku ei taho missään kuivua:(
    Meillä yks lapsista oottaa koulun alkua ja kaikkein eniten äiti;)Ei oo oikein osannu ees kesästä nauttia,ku sisällä jouduttu aikaa kuluttamaan.No,aika aikaa kutakin,tämä kesä jäänee muistoihin sade-kesänä:)

    VastaaPoista