torstai 27. lokakuuta 2011

Ei työt tekemällä lopu

Siis kun on niin monta keskeneräistä hommaa ja tehtävää tehtävää, eikä tiedä mistä aloittais. No mitäpä minä sitten tein, istahdin tähän koneelle kirjoittelemaan. Ehkä saa ainakin ne hommat päässä järjestykseen.

Ne pyykit odottaa edelleen laittajaansa (tulkaa nyt vaikka joku), oikein ottaa päähän nuo kasat tuossa, mutta ei vaan pysty, kun joku on vastenmielistä niin se. Tästä tulikin mieleen, että vein taas eilen ison kasan kirpparille tavaraa myyntiin ja toivoa sopii, että kauppa käy. Pieniä tytttövauvan vaatteita eli kai ne meidän vauvat on tässä....siis kai.
On ollut jo kirpparipöytä 2kk ja paljon on myyty, mutta tuntuu että tavara ei vähene millään, kumma juttu. Enkä siis ole ostanut aina tilalle kun edellinen on mennyt kaupaksi. Otin nyt pöydän vielä kuukaudeksi, vaikka päätin että en. Mutta se tarkoittaa taas sitä, että pitäis katsella niitä kirpparikamoja kasaan ja hinnoitella, ei sekään käy kädenkäänteessä, kun joku keskeyttää. Se noissa muissakin odottavissa hommissa on, että kun aloitat niin jatkuvasti joku keskeyttää, kun voiskin tehdä kerralla alusta loppuun, jollakulla on vessahätä, jollakulla tavarat vaipassa, nälkä tai jano.....hyvä syy siis olla edes aloittamatta.

Huomenna on lapsilla halloweendisco ja asupussi on....jossakin. varmaan jossakin perimmässä nurkassa, jota tarttis ruveta etsimään. No onneksi ne asut on edes kaikki samassa pussissa niin ei tarvitse etsiä kuin yksi pussi. Täytyypä räpsiä huommenna sitten kuvia tänne millaiset asut kelläkin on, tai no kaksi taitaa lähteä kotoa ja kaksi muualta.

Pitäisi laittaa illan lelukutsujakin varten kaikki valmiiksi. Sen kyllä ehtii vielä. tarviikiin ottaa muutamasta lelusta kanssa kuvia, vaikka joululahjavinkeiksi jos joku sattuu lukemaan näitä höpinöitä. Tykkään käydä pitämässä noita esittelyitä, esittelypaikkoja tarvitsisi saada vain lisää - vink vink. Ja kiva esitellä tuotteita joihin itsekin on hurahtanut ja lapset. Tähän sopiikin edustamani firman motto :  lapsihan oppii leikkien. ( www.leikkien.fi )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti