keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Elämän pieniä luksushetkiä.


Pientä luksusta arkeen tuottaa ihana esine Cefe dolce gusto ja sillä keitetty cappucino, nam.
Kauan pähkäilin moisen laitteen ostoa, kunnes sen viime joulun tietämillä hankin, kesällä oli vähän vähemmällä käytöllä, mutta nyt taas surisee ahkerasti.
Mietin samalla, että mitkä muut onkaan niitä elämän pieniä luksushetkiä tämän hektisen elämän, arjen ja kiireen keskellä...
Hyvät yöunet, pääsy kampaajalle, rauhallinen koti-ilta  (ilman että lapset riitelee......), uusi vaate. On niitä toki paljon muutakin.....onhan se luksusta sekin, että lapset ovat terveenä, varsinkin tänä tautisen aikana. Suurin ongelma ja voimia vievä asia suurperheessä (toki muissakin perheissä) on lasten sairastaminen. Onneksi meillä sairastetaan vähän....kop-kop.

Siitä päästäänkin hyvin stressin aiheuttajiin: Kiire, riitely, koulu tai kaveriongelmat, se sairastelu, pyykkihuolto, sotkuisuus.......pnhan noita.
Edelleen odottaa monta kopallista puhasta pyykkiä laittajaansa, on vaan niin vastenmielistä. Ja lakanat pitäisi vaihtaa yhdeksään sänkyyn, on aika vastenmielinen kotityö sekin.
Ja tarvis keksiä millä saa suljettua kaikki keittiön kaapit ja laatikot, kun tuo 1 v täystuho tyhjentää ne koko ajan keittiön lattialle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti