sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Kiireistä vaiko organisoinnin puutetta

Monta päivää jäänyt kirjoittamatta, no on ollut olevinaan kiirettä. Perjantai on muutenkin kiireinen päivä, kun pienillä on kerhopäivä ja sitten taas iltapäivällä yhtä tytärtä käyrätorven kanssa soittotunnille. Nyt oli vielä lisä se, että koululaisilla oli halloween disco ja sinne piti sitten kiirehtiä soittotunnin ja pukeutumisen jälkeen. Asut tarvitsee aina olla vimpan päälle. No kaksi vain laittautui kotona kun esikoinen lähti discoilemaan kaveriltaan ja yksi tytär ei edes lähtenyt discoilemaan vaan meni kaverinsa kanssa Tamperetaloon katselemaan ja kuuntelemaan Juha Tapiota....Itse kävin discoilun välissä kaupassa koska lauantaina ohjelmassa oli vanhimman tyttären ja kaverinsa 11 vuotis synttäribileet tuossa seuraintalolla.

Lauantaina siis vietettiin noita bileitä, oli karaoke ja discopalloa ja kilpailuja, väkeä taisi olla 20, riehakkaita joten onneksi oli muualla kuin kotona. Synttärit onnistui hyvin ja kaikilla oli hyvä mieli, äideilläkin. Herkkuja jäi kotiinkin tuotavaksi.
Illalla sitten lauantaisauna ja lapset toivoivat iltapalaksi lämpimiä voileipiä. Iskä ja lapset niitä sitten työsti illalla. kaikenkaikkiaan mukava ilta.

Aamulla heräsin järkkyyn päänsärkyyn, joka ei helpottanut millään. Lähdimme kuitenkin mökille lämmittämään ja lapset halusivat paistaa grillikodassa makkaraa. Piti olla reissussa pidempäänkin, mutta päänsärkyni ei vaan helpottanut, joten palasimme kotiin ja minä päivystykseen. Olo oli hirveä ja omituinen. No sain vahvempaa troppia ja verenpaineet oli taas korkeissa lukemissa. Onneksi huomenna on asian tiimoilta omalääkäri....vanhaksi olen siis vissiin tulossa, vaivojen kera.

Ei olo vieläkään ole mikään hyvä, mutta parempi. Kuuba ja Algeria tullut tutuksi, koska lapsilla on esitelmät ko. aiheista ja myöskin on tullut treenattua kolmannen luokan englantia. Kertaus on opintojen äiti.

1 kommentti:

  1. Mä odotan, että lapset menee kouluun ja saa auttaa läksyjen teossa :p

    VastaaPoista