maanantai 24. lokakuuta 2011

Rikottuja lupauksia...

Eli ei ihan joka päivä ole tullut blogattua, eikä ihan joka toinenkaan. Lupausten rikkomiseen meillä kyllä lapset älähtävät hyvinkin kovaa ja korkealta, ei saa rikkoa lupauksia....eikä niitä meillä yleensä rikota.

Syy ehkä tähän katkokseen heti alkuun on ollut lasten syysloma, jota meillä vietettiin viime viikolla. Pääasiassa se meni mökkeillessä. Yksi suuri haaveemme toteutui pari viikkoa sitten, kun ostimme oman mökin <3 , ja se vapautuikin samantien, joten siellä on tullut aikaa vietettyä. Mökkimme on ihan ympärivuotiseen käyttöön eli ei vain kesämökki. Lapset viihtyy siellä ja eivät olisi niitä harvojakaan kotona viettämiämme öitä viettäneet kotona. Toki tässä on uutuudenviehätystäkin, joka karisee matkan varrella. Mutta ei se paljoa vaadi, kun siirtyy toisiin ympyröihin, niin itselläkin on levänneempi olo eli maisemanvaihdos auttaa.

Tänään sitten alkoi taas arki, meillä se tarkoittaa, että herätyskello pirisee 6.20 ja neljä lasta on saatava ylös, ulos ja kouluun. Koulumatkaa on 12 kilometriä ja koulukyyti hakee tuolta pihatien päästä joka aamu n. klo 7.15. Tänään oli vähän käynnistymisvaikeuksia kuten aina loman jälkeen ja kuten kovin usein maanantaiaamuisin...
Myös harrastusrumbasta oli taukoa viikon ajan eli kilometrejä tuli auton mittariin ihan selkeästi vähemmän. Kaikki harrastukset kun täällä landella on tuolla kirkonkylällä eli meiltä vähintään 20 km. Tyttö 11 v harrastaa maanantaisin ja torstaisin, esikoispoika tiistaisin ja keskiviikkoisin ja kolmonen keskiviikkoisin ja perjantaisin. Eli itseasiassa kolme seitsemästä vasta harrastaa ja silti tuntuu väliin että viikossa on liian vähän päiviä ja vuorokaudessa tunteja. Ja olisihan se helppo aina vain itse hypätä auton rattiin sekä ne harrastavat muksut mukaan, mutta aina on puettava myös nuo pienimmät ja pakattava kyytiin.

Nyt on rauhallista, mutta kohta pirtin täyttää pulina ja porina kun koululaiset kotiutuvat, se on sitä elämänmakua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti