perjantai 9. joulukuuta 2011

Ai niin....vanhoja sarjoja....

Ollaan vissiin tultu vanhoiksi....ei vaiskaan. Mutta olemme nyt miehen kanssa kanssa hankkineet muutamia tv-sarjoja dvd:lle. Minä sain synttärilahjaksi lempparisarjani ensimmäisen tuotantokauden eli Teho-osaston ensimmäisen kauden. Ne ekat jaksothan oli niitä parhaita.

Tänään tuli postissa koko tv-sarja Sydän toivoa täynnä  <3. Muistatteko sen?  Ihana sarja.  Ja sitten hankimme Lemmenlaivaa kaksi tuotantokautta. Tosi hauskaa katsottavaa, nostalgista kertakaikkiaan.... loveboat....
Sitten hankin ensimmäisen tuotantokauden Seitsemännestä taivaasta. Tekisi mieli myös Greyn Anatomiaa, jäi silloin aikoinaa ensimmäiset jaksot, ensimmäinen tuotantokausi ainakin, näkemättä.  Ja samoin olisi kiva nähdä Housen ekat tuotantokaudet, ne on myös jäänyt näkemättä.  Noooo eipä aikakaan riitä kaikkeen.

1 kommentti:

  1. Mä taas tykkään englantilaista sarjoista, oon hankkinut Sherlock Holmesia ja Muotitaloa. Hankinnassa olisi Sydämen asialla, ja kaikki mahd engl. poliisisarja, misä on tullut uusintoja ja uusintojen uusintoja.. ;o))

    VastaaPoista