torstai 15. joulukuuta 2011

Lumi tuli....lumi suli, puro sanoi puli puli....

Taitaa olla tuo sää tällä hetkellä tai tänä(kin) talvena niitä ykköspuheenaiheita. Oli niin ihana kun tuli lunta, lapset viihtyivät pihalla aamusta iltaan ja olivat innoissaan.....valitettavasti se oli vain hetken huvi. Taas on vain kuraa ja märää, eikä lapsilla mitään tekemistä pihalla. Lunta please!
Lumikuva kuopuksesta sentään ehdittiin ottaa....

Pihassa oli ukkos jos toinenkin, enää näkyy maassa lojuvat porkkanat....

Joka päivä olen suunnitellut kirjoittavani blogia, mutta kuinkas usein käykään, ei ehdi tai sitten ei ehdi koota ajatuksiaan kirjoitettavaan muotoon, vaikken minä kyllä kamalasti ajattele mitä kirjoitan (pitäisi ehkä), teksti on sellaista tajunnan virtaa.
Muutenkin on ollut niin vaikeita asioita pohdittavana, yllätyksiä tulee koko ajan eteen isän kuolemaan liittyen tai ei kuolemaan, vaan hänen asioihinsa. Monasti on tullut mieleen, että minulla pitäisi olla lakimiehen ja jonkun yrityspuolen koulutus ja kokemus, koska ei noita kaikkia kiemuroita tavallinen ihminen ymmärrä. Hämmästyttävää. Ensin menetät rakkaan ihmisen, josta suru ei tunnu helpottavan millään....ja sitten on miltei ylivoimaisia lakikiemuroita selvitettävänä....

Montako yötä jouluun, ei kovin montaa enää.....suuri toive on, että perhe pysyisi terveenä, kun tuntuu olevan kovin tautista aikaa tällä hetkellä. Suuri suru jos porukka on sairaana.
Mutta nyt arkisen aherruksen pariin. Piti vielä kirjoittaa kiusaamisesta, kun oma tyttärenikin sellaiseen syyllistyy tämän tästä. Niin noloa!  Mutta palaan asiaan paremmalla aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti