maanantai 5. joulukuuta 2011

Enkeleitä, onko heitä?

On niitä, ainakin suojelusenkeleitä.
Kuitenkin, otsikko tulee siitä, että olen hurahtanut enkeleihin. Mies varmaan toteaisi, että aina se johonkin hurahtaa....nyt olen alkanut keräillä enkeleitä. Kuvailenpa niitä jossakin vaiheessa.
Ne on vaan niin kauniita....ja jospa niissä olisi sitä suojelusenkelin taikaa.

Olimme lauantaina koko perhe ostoksilla kauppakeskuksessa ja menimme samalla paikalliseen pikaruokaravintolaan syömään, siis minä ja mieheni ja seitsemän lastamme. Mitä tapahtui?? Ihmiset tuijotti, siis sillä tavalla tuijottamalla, melkein suut auki. Ja miksi?  En tiedä, lapset osasivat käyttäytyä ja emme aiheuttaneet suurta hämminkiä tai muutakaan....mahduimmepa ihan yhteen pöytäänkin. Mutta oli oli ikävä, kun ihmiset tosiaan tuijottamalla tuijottivat. (ei se nyt eka kerta ollut)  Teki mieli nousta ylös ja sanoa:  Kyllä nämä kaikki ovat meidän omia, jatkakaa vain syömistä ja antakaa meidänkin tehdä niin.  Älytöntä. Meillä ilmeisesti oli vaan taas ihmisten mielestä liikaa lapsia. Mutta että kehtaa tuijottaa....

Tarvittavat ostokset tuli tehtyä. Lautapelejä ostimme ja muutaman joululahjan. Lautapelejä siksi, että miehen isoäiti antaa joulun alla rahaa ja toivoo meidän ostavan sillä  lautapelejä, joita voimme yhdessä pelailla. Ja lauantaina menimme siksi, että lautapelit olivat 20% alennuksessa.
Esikoisella ja kolmosella on esiintyminen orkesterin kanssa keskiviikkona, päivitimme esiintymisvaatteet. Pitää olla valkoinen yläosa ja musta alaosa ja mustat kengät. Tytöllä oli jo kaikki muut, mutta paita uupui, nyt on sekin. Pojalle, esikoiselle, 12 v, ostin kengät, kävelykengät. No ei niitä kenkiä toki enää lastenosastolta löydetä, vaan miesten osastolta, kengät koko 42....talvikengätkin on kokoa 43. Pituutta pojalla on 165 cm. Äidin "pieni" poika.
Lapset kasvaa.....liian nopsaan.

1 kommentti:

  1. Äh! Upoja on kyllä joka lähtöön :S Mutta kunhan ei anna häiritä :) Mä samaistun tähän.. muuttaessani 200 savun kylähän etelä-pohjanmaalle, olin ilmeisesti ensimmäinen punkkari koko pitäjässä haha :D Olipas hauskaa aiheuttaa hämmennystä! Nykyään onneksi vähemmän tuijotetaan, toki ennakkoluulot kohdistuu sitten lapsiin, tuon näköönen äiti, niin lapset EI VOI olla nomaaleja. Ikävää. Vaikka olenkin nykyään kyllä ihan tavallisen näköinen mutsi mielestäni :)

    VastaaPoista