keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Sataa, tuulee ja (no ei onneksi salamoi)

Marraskuun viimeinen päivä. Lapset ovat jo monta päivää laskeneet, että montako yötä, kun saa avata joulukalenterin ensimmäisen luukun. Ja televisiostakin alkaa joulukalenteri. Ja meillä se joulukuun eka on juhlapäivä muutenkin, kun on äidin, allekirjoittaneen syntymäpäivä.  25 vuotta siis pian plakkarissa  :)

Tässä meidän joulukalenteririvistö. tai no minun aamulehden joulukalenteri siitä puuttuu ja vanhimman tyttären meikkikalenteri. Nuo on ihan törkeän kalliita nuo tilpehöörikalenterit. Mutta tein löydön yhdestä nettiputiikista, myivät vuoden 2010 kalentereita puoleen hintaan, eihän niissä siis mitään eroa ole tämän vuoden kalentereihin kuin varmaan ulkoasu. Ei haittaa meitä. On siis meikkikalenteria, Littlest petshopkalenteria, Hello kittyä ja legokalenteria ja ihan suklaakalentereita. Voi sitä "krääsän" määrää, joka noista kalentereista tulee. Mutta joulu on vain kerran vuodessa.

Ja tuohon otsikkoon....toistan kyllä itseäni, voiko pihalla kurjemmalta näyttää????? Eilen maa oli hiukan edes kuurassa, mutta ei enää....ankeaa!

2 kommenttia:

  1. Karu herätys postaustasi lukiessa siihen että huomenna on joulukuun ensimmäinen ja mä olen ilman kalenteria.Tiedänpähän mihinkä suuntaan huomenna aamupäivän aikana.

    VastaaPoista
  2. Meillä onneksi päästään vielä tänä vuonna vähällä kun vauva ei tarvitse kalenteria.
    Eilen oli tääklläkin vielä lunta ja mies kävi lasten kanssa ostamassa uudet lumilapiot tytöille. Yöllä oli satanut vettä ja plussaa on niin eipä tarvitse pitkään lapioita käyttää.

    VastaaPoista