maanantai 21. marraskuuta 2011

Shoppailua

Olisipa ollut kamera mukana shoppailureissulla. Ihan hävetti kun kärry oli niin kukkurallaan täynnä. Mutta kaikki tarpeellinen tuli ostettua, mitä varten reissuun lähdettiin. Esikoinen sai luistimet ja uuden kypärän sekä viimeisen Harry Potter dvd:n, se dvd tosin ei ollut ostoslistalla. Kakkonen sai luistelukypärän, kun se tietty tarvii olla perjantain jäähallireissulla. Kolmonen sai myös kypärän, kun vanha oli pieni. Kakkonen ja kolmonen saivat samanlaiset kypärät ja se kertakaikkiaan otti kakkosta niin vietävästi päähän. Syy, että ne oli samanlaiset  (koska tiesin, että sanomista tulee), niin ei ollut muunlaisia tarjolla. Joko on luistelematta tai käyttävät samanlaisia kypäriä. Sanoin, että laittavat tarroja omiinsa, niin ovat sitten uniikit.

Kolmonen sai talvikengät, samoin nelonen sai talvikengät, itseasiassa kahdet eli nyt saa talvi tulla ja pitää tulla ettei ollut turha ostos. Vitonen ja kutonen saivat dvd:n joulupukki ja noitarumpu, mielestäni ihana elokuva, olen käynyt sen katsomassa myös teatterissa ja se vasta ihana olikin. Suosittelen.

Paras ostos taisi olla seiskan uudet Pionin talvikengät, eli tuolle 1v2kk:n ikäiselle pojalle. Hänhän etenee vielä konttaamalla tai puita pitkin, muttei kävele. Kotona laitettiin uudet kengät jalkaan, ja kuinkas kävikään, poika otti ja käveli heti kolme askelta ja heti kohta lisää, magic shoes!

Ja minäpä sain itsekin jotain, se on harvinaista. Löysin kivat kengät, ei ehkä hirveän kauniit, mutta kivannäköiset ja käytännölliset. Samoin löysin itselleni uuden talvitakin, joka oli vieläpä 50% alennuksella ja ihana.

Aikaa tähän kaikkeen meni vain kaksi tuntia, juu-u, onneksi on kauppakeskukset, hommasta kun piti suoriutua siinä ajassa kun kakkonen kaverinsa kanssa on kuvataidekerhossa.  Hyvä minä.

1 kommentti:

  1. Ihanaa, kun kerralla löytyi sitten kaikki tarvittava. :) Ja toivottavasti se talvi tosiaan tulis! /Mira H

    VastaaPoista