lauantai 19. marraskuuta 2011

"Askartelua"

No niin tämä päivä menikin ihan siivillä. Hommia oli hirveästi, mutta aika paljon vielä jäi. Tänään oli pääosassa kalusteaskartelua. Vihdoin ja viimein tuli kaikki isompien tyttöjen uudet kalusteet ja ne sitten kasattiin, kerrossänky olikin jo hiukan haastavampi juttu. Mutta kasassa on ja työillä on kaikki kalusteet uutta. Vielä matto kun löytyy, turkoosi tahi pinkki ja samoin verhot niin kaikki on kunnossa.


Tässä tyttöjen uusi kerrossänky, näyttää kyllä paremmalta livenä kuin kuvassa. Lisäksi hankittiin vaaatekaappi, lipastot ja pöydät samaa sarjaa. ja kyllä vaan kalusteiden hankkiminen olisi huomattavasti mukavampaa kun ne saisi koottuna jo valmiiksi, mutta ehei.
Seuraavassa kuvassa on uusi pöytä, joita tuli kaksi samanlaista ja ne sijoitettiin vastakkain. Hyllykkä päällä on kuitenkin on näköesteenä, että molemmilla on omat puolet, eikä tarvitse koko ajan toista katsella. sisarukset kun ei kumma kyllä ole aina kavereita keskenään.

Ja sitten uusi valaisin, bling-bling lamppu.Tämän minäkin ottaisin, senverran joka tytössä taitaa olla sitä blingblingiä - isoissa ja pienissä.

Jos huomenna hieman pihahommia, kun lupasivat lunta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä satavaksi. Trampoliini pitää laittaa kasaan ja keräillä muita tavaroita ja pyöriä lumen tieltä. Vaikka tuskinpa se lumi heti pysyväksi jää.

1 kommentti:

  1. Todella kivan näköisiä huonekaluja. Minäkin olen sitä mieltä jokainen tarvitsee sitä blingblingiä. Meillä mies aina toppuuttelee isompia hankintoja koska tietää että hän ne joutuu kasaamaan. Vaikka kyllä hän tykkää käsillä tehdä. Kesällä teki itse isommille tytöille sängyt.

    VastaaPoista