maanantai 21. marraskuuta 2011

Pettymysten aamu

Joka paikassa toitotettiin, että sunnuntain ja maanantain välisenä yönä sataa lunta. No mitä tekivät lapset ekana aamulla, juoksivat katsomaan, neä kiinni lasiin ja mikä pettymys.....ei hiutalettakaan lunta!!!  Miksei sitä satanutkaan meille??  Voi itku. Sen jälkeen olikin kaikilla aamu pilalla, se näkyi ja kuului.

Voi tätä rahan menoa....tänään tarvitsee lähteä ostoksille, kolmet talvikengät ostoslistalla  (jos se talvi vaikka vielä tulee!), esikoinen tarvitsee uudet luistimet (ei, siinä en ennakoi, vaan menevät loppuviikolla jäähalliin) ja kolme kypärää tarvitsee ostaa. Olen jo hankkinut tänä syksynä lukemattoman määrän ulkoilutamineita, kyllä lapset kuluttaa ja kasvaa....lasten kasvaessa menotkin kasvaa. Samoin pitää sanonta paikkansa: että kun on pienet lapset, on pienet murheet ja isot lapset, niin murheetkin on isommat. Näin on.

Kuinkahan monta unohdusrastia koululaisilla onkaan tänään päivän saldo, unohtui kirjoja ja allekirjoitettuja kokeita. Yksi jo soitti, että viitsitkö tuoda....no en viitsi, pitäisi huolehtia itse.

Tykkään arpajaisista, kiva arvonta olisi eräässäkin blogissa :)  http://paapii-blogi.blogspot.com/2011/11/polloisa-arvonta.html  ei pöllömpi  :)

1 kommentti:

  1. Voi...Meillä oli lunta herätessä ja sataa yhä. Mut eimennä tänään ulos kun lapset on kipeenä. Pitää keksiä jotain kivaa puuhaa.

    VastaaPoista